Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Ραντεβού στα γουναράδικα σύντροφοι μπας και …γλυτώσουμε το Γουδί.



Το παιχνίδι επαναλαμβάνεται και όπως δείχνουν τα γεγονότα θα ξαναζήσουμε και φέτος όπως και πέρσι το μελόδραμα της αριστεράς του Τσίπρα. Δηλαδή θα ξανακούσουμε ότι η μάχη με την τρόικα δόθηκε μέχρι τέλους αλλά ήταν άνιση και …ως συνήθως χάσαμε.

Εκείνο που παραβλέπουμε όλοι είναι ότι κάθε φορά που "χάνουμε", χάνονται και τεράστια ποσά των αποθεματικών διαφόρων φορέων και αυτό που μας διαολίζει είναι ότι είναι τόσο μεγάλη η "χασούρα" που μόνο ένας ξεπουλημένος προδότης πρωθυπουργός θα μπορούσε να κάνει.
Ο Τσίπρας λοιπόν φαίνεται ότι έλαβε εντολή να επαναλάβει το παιχνίδι που παίχτηκε και πέρσι και για τον λόγο αυτό συγκεντρώνει ξανά τα αποθεματικά διαφόρων φορέων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν ζητηθεί τα ταμειακά διαθέσιμα από τον ΟΑΕΔ, την ΕΥΔΑΠ, τον ΕΟΠΥΥ, το Ταμείο Νομικών και τη Βουλή.
Παράλληλα αριστεροί υπουργοί ανδρείκελα άρχισαν να κάνουν δηλώσεις τρομοκρατώντας το λαό για να δεχτεί την πρόταση-σφαγείο της δοτής κυβέρνησης του Τσίπρα ως μόνη λύση.

Τσακαλώτος και Σταθάκης βγαίνουν και δηλώνουν ότι αν οι διαπραγματεύσεις συνεχιστούν και τον Μάιο τότε "καήκαμε". 
Αυτά τα ξόανα είναι διαπραγματευτές. 

Ραντεβού στα γουναράδικα σύντροφοι μπας και …γλυτώσουμε το Γουδί. 

Ανδρέας Κεσίδης

Τι είναι η "Παγκοσμιοποίηση"



1. Τι ακριβώς είναι, λοιπόν, η παγκοσμιοποίηση; 
Ο όρος περιγράφει το οικονομικό φαινόμενο της απελευθέρωσης των αγορών, διεθνώς, και της δημιουργίας ενιαίων κανόνων στο εμπόριο και, ευρύτερα, στην οικονομική ζωή (φορολογία, κανόνες ανταγωνισμού, μοντέλα λειτουργίας των επιχειρήσεων και του δημόσιου τομέα). Κεφάλαια, εργαζόμενοι και εμπορεύματα κινούνται παντού ελεύθερα, με τον ίδιο τρόπο...! Μέχρι τώρα βέβαια, περισσότερο κινούνται τα κεφάλαια (με τη βοήθεια της τεχνολογίας στα διεθνή χρηματιστήρια) και τα εμπορεύματα (με την Παγκόσμια Οργάνωση Εμπορίου να αίρει συνεχώς τους σχετικούς περιορισμούς) ενώ τα μεσαιωνικά εργασιακά δικαιώματα και η στυγνή εκμετάλλευση των ανθρώπων θεωρείται απόλυτα φυσιολογικό.
2. Τι σημαίνει, δηλαδή, αυτό, στην πράξη;
Δημιουργείται μια σχετικά ομοιογενής παγκόσμια αγορά προϊόντων και υπηρεσιών. Οι επιχειρήσεις μεγαλώνουν για να ανταποκριθούν στο μέγεθος της αγοράς και να περιορίσουν το κόστος τους. Σχηματικά: Μια βιομηχανία παιχνιδιών στις ΗΠΑ και μια άλλη στη Μαλαισία πρέπει να προσφέρουν το ίδιο προϊόν, στην ίδια τιμή, όταν οι μισθοί στη Μαλαισία είναι δεκάδες φορές χαμηλότεροι 9,5 δολ. το μεροκάματο στη Μαλαισία, 2 δολ. στη Κίνα, 80 δολ. στις ΗΠΑ). Εάν η Αμερικανική ή Ευρωπαική κτλ βιομηχανία δεν μπορεί να προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές, ή θα μεταφέρει την παραγωγή της στη Μαλαισία, ή θα πληρώσει.. μαλαισιανούς μισθούς ή θα κλείσει. Το πλασματικό πλεονέκτημα είναι ότι, παντού, θα κυκλοφορούν έτσι πολύ φθηνά παιχνίδια για τον καταναλωτή. Το μειονέκτημα, όμως, είναι ότι έτσι δημιουργείται μεγάλη ανεργία και τα ανθρώπινα «κεκτημένα» (κράτος πρόνοιας, περίθαλψη, σύνταξη κ.ά.), που αυξάνουν το εργασιακό κόστος, κινδυνεύουν και ήδη συρρικνώνονται. Το «κλειδί» λένε είναι το τεχνολογικό επίπεδο, που εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα. Γι' αυτό και τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας έχουν μεγαλυτερη προστιθέμενη αξία και υψηλότερα περιθώρια κέρδους. Σε χώρες όπως η Ταϊβάν π.χ., κατασκευάζονται τα περισσότερα «κουτιά» για υπολογιστές (με πολύ μικρό περιθώριο κέρδους) αλλά 9 στους 10 υπολογιστές χρησιμοποιούν επεξεργαστές (τσιπάκια) της αμερικανικής Intel τα οποία έχουν προστιθέμενη αξία πάνω από 65%. Γι' αυτό και οι πολυεθνικές τοποθετούν το κέντρο διοίκησης στη Δύση και τις παραγωγικές μονάδες τους στην περιφέρεια με νεο - αποικιακές συνθήκες εργασίας ή προμηθεύονται τα προϊόντα από «ντόπιους» υπεργολάβους - πλουτοκράτες τους εκεί.
3. Είναι πολιτικό ζήτημα η παγκοσμιοποίηση;
Ο όρος έχει νεοφιλελεύθερη προέλευση και η εφαρμογή της παγκοσμιοποίησης προσδιορίζεται από νεοφιλελεύθερες πρακτικές όπως ασυδοσία της αγοράς, θεοποίηση του ανταγωνισμού, έλλειψη κοινωνικού προσανατολισμού και δημοκρατικού ελέγχου των αποφάσεων κ.ά. Σήμερα όμως πληθαίνουν οι προοδευτικές φωνές για κεϊνσιανού τύπου προσέγγιση, με σφαιρική ρύθμιση και εποπτεία της λειτουργίας των αγορών από διεθνείς οργανισμούς και θεσμούς. Είναι τόσο «πολιτική», όσο «πολιτική» είναι και η οικονομία. Η πολιτική εξουσία παραμένει οργανωμένη σε εθνική βάση, ενώ η οικονομία (και η οικονομική εξουσία) οργανώνεται, πλέον, σε διεθνή βάση. Σε μια εθνική αγορά, η κυβέρνηση, εφόσον πιέζεται από την κοινωνία, μπορεί π.χ. να παρέμβει για να αυξήσει τους φόρους, για να ασκήσει κοινωνική πολιτική, να αποτρέψει απολύσεις ή μείωση μισθών σε μία επιχείρηση. Εάν, όμως, η επιχείρηση μπορεί χωρίς συνέπειες, την άλλη μέρα, να «μετακομίσει» αλλού, η εθνική κυβέρνηση αναγκάζεται να δημιουργήσει ένα φιλελεύθερο οικονομικό περιβάλλον για να διατηρεί και να προσελκύει τις επενδύσεις. Πιο άμεσο είναι το πρόβλημα από τη διακίνηση του χρήματος η οποία είναι, τελείως ελεύθερη. Οι όγκοι κεφαλαίων που διακινούνται, για βραχυπρόθεσμο κέρδος, είναι τεράστιοι και μπορούν να αποσταθεροποιήσουν τις εθνικές οικονομίες προς όφελος της πλουτοκρατίας, εν ριπή οφθαλμού.
4. Πρόκειται μόνο για ένα οικονομικό φαινόμενο;
Σημαντικό βαθμό ολοκλήρωσης έχει και η πολιτιστική παγκοσμοποίηση (οι πολυεθνικές του θεάματος και της ενημέρωσης έχουν πετύχει μεγάλο βαθμό συγκέντρωσης). Το ίδιο συμβαίνει και με τα τρόφιμα, την ενέργεια, αλλά και...το έγκλημα, που επίσης παγκοσμιοποιείται, υπακούοντας στο βασικό οικονομικό κανόνα: Για να αυξήσεις τα κέρδη σου, πρέπει να αυξήσεις τον τζίρο σου. Οπερ σημαίνει: περισσότερους χρήστες ναρκωτικών και περισσότερη λευκή σάρκα στην αγορά.
5. Η παγκοσμιοποίηση αυξάνει τις κοινωνικές ανισότητες στον πλανήτη;
Αποδεδειγμένα ΝΑΙ...! Οι υποστηρικτές της όμως, επικαλούνται την αύξηση του βιοτικού επιπέδου σε πολλές αναπτυσσόμενες (και άλλοτε φτωχές) χώρες. Στην Ταϊβάν, στο Χονγκ-Κονγκ και στη Σιγκαπούρη, το βιοτικό επίπεδο αυξήθηκε ταχύτερα ακόμα και από αυτό της Δύσης αλλά η κατάσταση έχει χειροτερέψει ή είναι εντελώς τραγική σε πολλές χώρες του άλλοτε λεγόμενου τρίτου κόσμου. Οι υπέρμαχοι της παγκοσμιοποίησης πιστεύουν ότι οι ανισότητες των μισθών, μέσα σε μια χώρα, οφείλονται περισσότερο σε εσωτερικούς παράγοντες, όπως κυρίως η τεχνολογική πρόοδος που «υποβαθμίζει» ορισμένα επαγγέλματα κτλ. Η «άλλη πλευρά» διαπιστώνει ότι τα οφέλη της παγκοσμιοποίησης διοχετεύονται μονομερώς ή δυσανάλογα στους ισχυρούς πόλους του συστήματος - πλουτοκράτες - οι οποίοι αφαιμάσσουν πόρους, πρώτες ύλες αλλά και κεφάλαια, βελτιώνοντας τη δική τους θέση σε ένα «νεο - αποικιακό, πλουτοκρατικό» μοντέλο.
6. Υπάρχει, άραγε, «καλή» και «κακή» παγκοσμιοποίηση;
Αν η στυγνή εκμετάλλευση ανθρώπων μπορεί να θεωρηθεί κάτι καλό τότε ναι...Οι υποστηρικτές της βλέπουν σ' αυτήν την ιδανική λύση για να αυξηθεί ο συνολικός πλούτος και, μέσω της αγοράς, να κατανεμηθεί «δίκαια» (ή «αποτελεσματικά») στο σύνολο του πλανήτη...!!! Αρκετοί από τους «εχθρούς» της απορρίπτουν τις ανισότητες που δημιουργούνται στη διαδικασία παγκοσμιοποίησης, καθώς υπάρχουν δισεκατομμύρια άνθρωποι που λιμοκτονούν, ανά τον κόσμο, και περιμένουν πώς και πώς...να «παγκοσμιοποιηθούν» με την μέθοδο του λιγότερο κακό. (Εστω και 9,5 δολάρια μεροκάματο στη Μαλαισία, από μια ψυχρή πολυεθνική που σε εκμεταλλεύεται στυγνά είναι καλύτερα από...καθόλου μεροκάματο, όπως, π.χ., στο Μπαγκλαντές).
7. Μπορεί να σταματήσει η παγκοσμιοποίηση;
Μέχρι στιγμής, το φαινόμενο εξελίσσεται ολίγον «αυτόματα και δικτατορικά με το έτσι θέλω», προκαλώντας αμηχανία και στις περισσότερες πολιτικές δυνάμεις, που βλέπουν τα οικονομικά και πολιτιστικά δεδομένα να τους ξεπερνούν και τους πολίτες - ψηφοφόρους τους να διαμαρτύρονται για έλλειψη πραγματικής δημοκρατίας. Ολιγαρχικοί οργανισμοί όπως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Παγκόσμια Τράπεζα υπήρξαν βασικοί προπαγανδιστές των αξιών της ελεύθερης αγοράς αλλά δεν διαθέτουν μέσα για να διαχειριστούν τις νέες καταστάσεις. Είναι βέβαιο ότι χρειάζονται νέοι θεσμοί, σε διεθνές επίπεδο που θα επιβάλουν νέες κατευθύνσεις, με προσανατολισμό σε αξίες όπως η αλληλεγγύη και η κοινωνική δικαιοσύνη.



ΕΚΤΑΚΤΟ: Αερομαχίες ισπανικών Eurofighter και βελγικών F-16 με ρωσικά Su-27 στην Βαλτική (vid, φωτό)



Τα πλέον σοβαρά επεισόδια έγιναν μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ στη Βαλτική όταν ΝΑΤΟϊκά μαχητικά που φέρονται να είναι Ισπανικά Eurofighter Typhoon και βελγικά F-16 ενεπλάκησαν τρεις φορές σε αερομαχίες με Su-27 ενώ η Μόσχα απογείωσε Su-24 και στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22Μ3.

Oι ΗΠΑ κλιμακώνουν τις κινήσεις τους στέλνοντας F-22 Raptor σε ρουμανική αεροπορική βάση της Μαύρης Θάλασσας μόλις 400 χλμ από τη ρωσική στρατιωτική βάση της Σεβαστούπολης και της Κριμαίας και αποδεσμεύουν φωτογραφία.


Πληροφορίες από τη Μόσχα φέρουν τη Ρωσία να "απαντάει" άμεσα και δυναμικά στις ΝΑΤΟϊκές προκλήσεις περί δημιουργίας νατοϊκού Στόλου Μαύρης Θάλασσας, της παρουσίας των F-22 στη Ρουμανία και στις ασκήσεις του ΝΑΤΟ σε Βουλγαρία και Βαλτική. 
συνεχίστε εδώ

Βυθίζεται το Παναγία Τήνου στο λιμάνι του Πειραιά! (VIDEO)



Απίστευτες είναι οι εικόνες με το πλοίο Παναγία Τήνου να έχει πάρει κλίση και στην ουσία να βυθίζεται στο λιμάνι του Πειραιά. Νωρίτερα, παρατηρήθηκε εισροή υδάτων στο πλοίο το οποίο είναι δεμένο στην Πύλη Ε4 στο λιμάνι του Πειραιά.
Το πλοίο ήταν παροπλισμένο και τα νερά άρχισαν να μπαίνουν από ρήγμα που δημιουργήθηκε. Το πλοίο έχει πάρει κλίση και τα πλοία που ήταν δεμένα κοντά του απομακρύνθηκαν για λόγους ασφαλείας!
Το λιμενικό ενημερώθηκε στις 11:15 ότι το πλοίο είχε πάρει κλίση και έβαζε νερά από την δεξιά πλευρά. Στο σημείο βρίσκονται δυο ρυμουλκά και είναι σε εξέλιξη σχέδιο απάντλησης υδάτων. Όμως το πλοίο έχει πάρει πολύ μεγάλη κλίση... Γύρω από το πλοίο έχουν τοποθετηθεί τεχνητά φράγματα για να αποτραπεί η ρύπανση.








Μάσιμο Ντ’ Αλέμα Ιταλός πρωθυπουργός – Στήσαμε παγίδα στην Ελλάδα και την κλέψαμε, δώσαμε 250 δις από τα οποία 220 πήγαν απ ευθείας στην Γερμανία


Το άρθρο είναι… αφιερωμένο σε όλους αυτούς που δείχνουν με το δάκτυλο την Ελλάδα…
Μια συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, προκάλεσε πανικό στους δανειστές μας.


Ο Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, μιλώντας στη RaiNews24, αποκάλυψε ΚΑΘΑΡΑ, πως τα 220 δισεκατομμύρια ευρώ από τα 250 δισ. ευρώ της ευρωπαϊκής βοήθειας προς την Ελλάδα, κατέληξαν απευθείας στις γερμανικές, γαλλικές και σε μικρότερο ποσοστό τις ιταλικές τράπεζες. 


«Δώσαμε στην Ελλάδα 250 δισ. ευρώ, αλλά όχι για τις συντάξεις των Ελλήνων, αλλά για να πληρωθούν οι τόκοι στις τράπεζες» είπε χαρακτηριστικά ο Πρώην πρωθυπουργός, εξηγώντας πως έχουμε ένα ενιαίο νόμισμα, αλλά με εντελώς διαφορετικά επίπεδα ανταγωνιστικότητας και οικονομικής ισχύος.

«Από μία φτωχή χώρα όπως η Ελλάδα, τεράστια ποσά μεταφέρονται σε μία πλούσια χώρα όπως η Γερμανία μέσω της διαφοράς των επιτοκίων. Η φτωχή χώρα γίνεται όλο και φτωχότερη, η πλούσια χώρα πλουσιότερη» δηλώνει ανοιχτά ο Ντ’ Αλέμα.

«Όταν η φτωχή χώρα δεν μπορεί πλέον να πληρώσει τα χρέη έρχονται οι ευρωπαϊκές βοήθειες. Έχουμε δώσει στην Ελλάδα 250 δισ. ευρώ, αλλά όχι για τις συντάξεις των Ελλήνων, αλλά για να πληρωθούν οι τόκοι στις γερμανικές, γαλλικές και σε μικρό ποσοστό στις ιταλικές.

Διακόσια είκοσι δισ. ευρώ από τα 250 δισ. ευρώ βοήθειας πήγαν απευθείας στις γερμανικές, γαλλικές και ιταλικές τράπεζες» σημειώνει το στέλεχος της ιταλικής κεντροαριστεράς και υπογραμμίζει συγκεκριμένα: «Στην πραγματικότητα, όταν λέγεται ότι εμείς πληρώνουμε τις συντάξεις των Ελλήνων -όχι, εμείς πληρώνουμε τις γερμανικές τράπεζες.

Αυτή είναι η καθαρή αλήθεια. Είναι χρήματα κάνουν έναν κύκλο, αλλά οι Έλληνες δεν οσφραίνονται ούτε καν την μυρωδιά τους».

"Πηγή: scoops.gr"

Der Spiegel: Είναι βλάκες οι Έλληνες που πληρώνουν φόρους.

Μόνο βλάκες πληρώνουν την σημερινή εποχή φόρους σε ένα κράτος που είναι επίσημα προτεκτοράτο ξένης χώρας, και μάλιστα αδίστακτης.


 Αυτά που λέμε εμείς εδώ και κάτι χρόνια τα λέει φέτος το «Der Spiegel»...
Μόνο βλάκες πληρώνουν την σημερινή εποχή φόρους σε ένα κράτος που είναι επίσημα προτεκτοράτο ξένης χώρας, και μάλιστα αδίστακτης. 

Oι φόροι εμπεριέχουν αντισταθμιστικά οφέλη. Εάν δεν σου προσφέρει τίποτα ένα κράτος για ποιό λόγο να πληρώνεις;

Για να γεμίζεις το βαρέλι που δεν έχει πάτο; 

Ο Γιάκομπ Αουγκστάιν, αρθρογράφος του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel» και γιος του ιδρυτή του, σε σημερινό του άρθρο με αφορμή το σκάνδαλο Panama Papers καταφέρεται με δριμύτητα κατά του παγκόσμιου καπιταλισμού, ο οποίος, όπως γράφει, «έχει μεταβάλει ολόκληρο τον κόσμο σε παιδική χαρά των πλουσίων. Τα Panama Papers υπενθυμίζουν ότι δεν είναι μόνο η προσφυγική κρίση το πρόβλημά μας, αλλά οι φορολογικοί πρόσφυγες».

«Πληρώνετε φόρους. Τι ανόητο εκ μέρους σας…», γράφει σαρκαστικά ο Αουγκστάιν και επισημαίνει ότι τα Panama Papers δείχνουν πως πραγματικά λειτουργεί ο καπιταλισμός σήμερα. Και αυτό που βλέπουμε είναι αηδιαστικό...απληστία, αδιαφορία, απάτη, διαφθορά…», ενώ διαπιστώνει πώς «πάνω από οποιεσδήποτε συγκρούσεις εξουσίας, πέραν των ιδεολογικών χαρακωμάτων, όλοι συμμερίζονται το σύνθημα του πειρατή της Καραϊβικής κάπτεν Τζακ Σπάροου, για τους απατεώνες, αγύρτες και οι κλέφτες, οι οποίο κρατούν ένα μεγάλο μέρος αυτού του κόσμου στα χέρια τους...Πάρε ό,τι μπορείς να πάρεις και μην το επιστρέψεις ποτέ ξανά».

Ο γερμανός αρθρογράφος συμπεραίνει επίσης ότι «το διεθνές κεφάλαιο δημιούργησε έναν δεύτερο κόσμο με δικούς του κανόνες, αθέατο και απροσπέλαστο για τους μη μυημένους».

Τον περιγράφει δε ως «μια παράλληλη διάσταση, την οποία δεν μπορούμε να την συλλάβουμε και στην οποία ούτε οι πολιτικοί μας θέλουν να επέμβουν», αφού στις λίστες αυτές συμπεριλαμβάνονται «συγγενείς και συνεργάτες πρώην και νυν αρχηγών κρατών από τουλάχιστον 35 χώρες, από την Ανγκόλα μέχρι το Ηνωμένο Βασίλειο». Ιδιαίτερη μνεία κάνει ο Αουγκστάιν στην πρώην βρετανική αυτοκρατορία με τις αποικίες της, όπου και σήμερα βρίσκονται περισσότεροι από τους μισούς φορολογικούς παραδείσους. Υπενθυμίζει δε αυτό που Ντέιβιντ Κάμερον είχε ήδη πει προ ετών, ότι δηλαδή οι κατηγορίες κατά των υπεράκτιων εταιρειών «δεν είναι δίκαιες και σωστές»…!!!

Επισημαίνει επίσης ότι «ο κόσμος του παγκόσμιου καπιταλισμού δεν γνωρίζει σύνορα για τα χρήματα. Και κανένα νόμο για τους πλούσιους. Τα σύνορα είναι για τους φτωχούς και τους βλάκες».


Tο Facebook ανοίγει την πόρτα στους κλέφτες


Θα φύγετε για διακοπές το Πάσχα; Αν ναι, τότε σίγουρα θα γεμίσετε τις σελίδες των φίλων σας με όμορφες εικόνες και θα διηγηθείτε τα πάντα, πού θα πάτε, πόσες ημέρες κλπ. Μεγάλο λάθος!

Είναι μια κίνηση που κάνουμε όλοι μας πολλές φορές καθημερινά. Μια φωτογραφία, μια selfie, ή απλά μια υπόμνηση πού βρισκόμαστε και για πόσες ημέρες. Παράδειγμα: βρίσκεστε στην Τζιά, στο Λονδίνο ή στην Ηπειρο και θέλετε να μοιραστείτε με τους φίλους σας τις ομορφιές του τοπίου, τις ανεβάζετε λοιπόν στα social media. Το πρόβλημα είναι ότι όταν μοιράζεστε αυτές τις εικόνες, μοιράζεστε και άλλες πληροφορίες.

Αυτό που μαθαίνουν κάποιοι άγνωστοι σε εσάς άνθρωποι είναι το διαμέρισμά σας είναι άδειο. Σύμφωνα με έρευνα που έκανε η εταιρεία Kiwatch, οι κλέφτες δεν περιορίζονται πλέον στο να τσεκάρουν τα άδεια σπίτια αλλά πληροφορούνται πολύ περισσότερα από τα social media και μαθαίνουν πράγματα που ανεβάζουμε εμείς οι ίδιοι. Σύμφωνα με την έρευνα, το 95% των γυναικών ανεβάζουν εικόνες από τα ταξίδια τους, από τις εξόδους τους. Οι άνδρες το κάνουν σε ποσοστό 53%. Το χειρότερο είναι, σύμφωνα με την έρευνα, ότι οι γυναίκες αναφέρουν αν φεύγουν διακοπές, ενώ ο άνδρες το κάνουν δυσκολότερα.

«Για να μη βοηθήσετε τους κλέφτες, αποφύγετε να γράφετε ενδείξεις όπως «απόψε φεύγω παραλία για μια εβδομάδα». Αυτού του είδους οι πληροφορίες συχνά παίρνουν like από πολλούς φίλους και αυτό δίνει πρόσβαση σε έναν κύκλο ανθρώπων τους οποίους πιθανόν δεν γνωρίζετε, ειδικά αν το προφίλ των μηνυμάτων σας είναι δημόσιο. Είναι σημαντικό είτε να μη δίνετε καμμία πληροφορία για τον τρόπο ζωή σας είτε να σιγουρευτείτε ότι η πρόσβαση είναι περιορισμένη», δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρείας που έκανε την έρευνα.
"Πηγή:pronews.gr"


Καθαρίστε αρτηρίες, καρδιά και νεφρά σε 72 ώρες με φυσικό τρόπο



Το οξυγόνο και οι θρεπτικές ουσίες στο ανθρώπινο σώμα μεταφέρονται μέσω των αρτηριών στην καρδιά και όλα τα υπόλοιπα όργανα. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά αιμοφόρα αγγεία στο σώμα, επειδή μέσω αυτόν τρέφεται κάθε ανθρώπινο κύτταρο. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο θα πρέπει να διατηρούνται καθαρές.

Αν οι αρτηρίες σας δεν είναι καθαρές (αθηρωμάτωση/αθηρωματική πλάκα αιμοφόρων αγγείων) η ροή του αίματος προς τα όργανα θα μειωθεί και σύντομα θα λιμοκτονήσουν για οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες.
Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα για την καρδιά (έμφραγμα), τα νεφρά, τον εγκέφαλο (εγκεφαλικό επεισόδιο) και όλα τα άλλα όργανα.
Μπορείτε να καθαρίσετε τις αρτηρίες σας και να αποφύγετε την ασθένεια των υπολοίπων οργάνων σας με αυτή την απλή θεραπεία.

ΥΛΙΚΑ:8 λεμόνιαΈνα κομμάτι φρέσκο τζίντζερ περίπου 4-5 cm8 σκελίδες σκόρδο4 λίτρα καθαρού νερού


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Το πρώτο βήμα είναι να πλύνετε καλά τα λεμόνια και να τα κόψετε σε κομματάκια. Στην συνέχεια καθαρίστε τα σκόρδα και το τζίντζερ και βάλτε τα υλικά στο μπλέντερ. Ανακατέψτε τα, έως ότου να σχηματίσουν μία παχιά πάστα. Αφού τελειώσετε τοποθετήστε το μείγμα σε ένα κατσαρολάκι.

Προσθέστε το νερό και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά. Αφαιρέστε την κατσαρόλα από τη φωτιά μόλις αρχίζει να βράζει. Αφήστε το μείγμα να κρυώσει και εν συνεχεία σουρώστε το σε μπουκάλια και διατηρήστε το στο ψυγείο.
ΧΡΗΣΗ
Πίνετε αυτό το υγιεινό ποτό κάθε μέρα, δύο ώρες πριν από τα γεύματα με άδειο στομάχι.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, συνιστάται ιδιαίτερα η σωματική δραστηριότητα/άσκηση, τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα.
Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο θα καθαρίσετε τις αρτηρίες σας, αλλά θα βελτιώσετε και ολόκληρη την υγεία σας.
Για αυτό, λοιπόν, έχω να προτείνω σε όλους τους φίλους του σάιτ και όλους τους γιατρούς και θεραπευτές να γνωρίσουν την ΦΥΣΙΚΗ και απόλυτη λύση για τον καθαρισμό των αρτηριών και της αθηρωματικής πλάκας και την πρόληψη ενάντια και στην αρτηριοσκλήρωση, ΧΩΡΙΣ παρενέργειες παρά μόνον οφέλη: Μία φόρμουλα υγιείας (Μελέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών) η οποία αποτελείται από
– Πυκνογενόλη: (καθαρίζει με απόλυτη ασφάλεια τις αρτηρίες σας προφυλάσσοντας έτσι από εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια),
– τζίνγκο μπιλόμπα (κυκλοφορικό, μέχρι και τριχοειδή αγγεία του εγκεφάλου) και
– εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού (σούπερ αντιοξειδωτικό και ωφέλιμο για την καρδιά)
σε συνδυασμό όλα μαζί ώστε να εξασφαλίσετε την υγιεία των αγγείων, της καρδιάς, του εγκεφάλου και πολλών ακόμη ζωτικών οργάνων.

Προσοχή: Ρωτήστε το γιατρό σας αν έχετε αλλεργίες