Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ο "Μεσαίωνας" είναι πλέον "η Ευρώπη των λαών" και η Ελλάδα το μεγάλο θύμα.

Σήμερα ενώ το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης απέτυχε Η Ευρώπη συνεχίζει να υποτάσσεται στα σχέδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Ο λόγος που αυτή υποταγή συνεχίζεται, κατά τη γνώμη μας είναι μόνο ένας και οφείλεται στο ότι η Γερμανία υποκατέστησε την Ευρώπη και ως ηττημένη χώρα του Β' παγκοσμίου πολέμου μεταφέρει την ήττα της και στους υπόλοιπους λαούς.

Μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων που δείχνουν ότι οι μυστικές υπηρεσίες, της Γερμανίας, λειτουργούν ως παράρτημα της  CIA στην Ευρώπη, γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι το όραμα της ενοποιημένης Γερμανίας ήταν …να φύγει η Ανατολική Γερμανία από την κατοχή της Ρωσίας και να περιέλθει "ως όλο" στην κατοχή των Αμερικανών.
Το σενάριο αυτό τροφοδοτεί και η νοοτροπία της Γερμανικής πλουτοκρατίας η οποία συγκεντρώνει τον πλούτο γιατί εναπόθεσε την στρατιωτική της ασφάλεια στους Αμερικανούς με αποτέλεσμα οι αμυντικές της δαπάνες να είναι "μικρότερες της Ελλάδας".
Παράλληλα υιοθέτησε ως Ζωτικό της χώρο την Ευρωπαϊκή ένωση, όπου τα προϊόντα της κυκλοφορούν χωρίς δασμούς και έτσι αντιμετώπισε, τον ανταγωνισμό των χωρών της Ιαπωνίας και της Ασίας.
Οι Αμερικανοί από την μεριά τους, εκτός από τους Άγγλους, έχουν έναν ακόμα υποτακτικό στον οποίο έδωσαν το αξίωμα του χωροφύλακα της Ευρώπης και έτσι το εθνικιστικό Γερμανικό κεφάλαιο "βολεύεται" μια χαρά.
Το δυστύχημα είναι ότι αυτόν τον ρόλο, τον επέβαλαν, στη Γερμανία, επειδή είναι ηττημένη χώρα και τώρα η ίδια θέλει να μεταφέρει την ήττα της σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Οι πρεσβύωπες ηγέτες της υπόλοιπης Ευρώπης δεν βλέπουν ή κάνουν πως δεν το βλέπουν και ο λόγος δεν είναι άλλος, παρά μόνο το ότι είναι "αγορασμένοι" και βουτηγμένοι μέσα στην διαπλοκή.
Η ήττα της Γερμανίας μετέτρεψε την Ευρώπη σε «Ηνωμένα δουλικά της Ευρώπης" και αμφότεροι, Ευρώπη δουλικό και ΗΠΑ, κινούνται με στόχο την παγκόσμια ηγεμονία – η οποία θεωρείται απαραίτητη από τη δυτική ελίτ, εάν δεν θέλει να χάσει τον πόλεμο από το αντίπαλο δέος, από τη συμμαχία της Ρωσίας με την Κίνα.
Το κόστος της παγκοσμιοποίησης που τα γεράκια επιθυμούν, μεταβιβάζεται στους λαούς, η δημοκρατία καταρρέει και ο "Μεσαίωνας" είναι πλέον "η Ευρώπη των λαών" και η Ελλάδα το μεγάλο θύμα.
Η αποτυχία του σχεδίου είναι δεδομένη, γιατί "το αντίπαλο δέος" αντεπιτίθεται αλλά και γιατί το σύστημα δημιούργησε τέτοιες φούσκες που ακόμα και το "παντοδύναμο" δολάριο, το πραγματικό όπλο τους, πλησιάζει στο τέλος του, το δε θνησιγενές ευρώ κρέμεται από μία λεπτή κλωστή, καθώς και τα δύο διατηρούνται τεχνητά στη ζωή, με τη βοήθεια των συνεργαζομένων μεταξύ τους κεντρικών τραπεζών (ΕΚΤ, Fed).
Η ένωση της ΕΕ (Γερμανίας) με τις Η.Π.Α. είναι η μοναδική δυνατότητα επιβίωσης της ελίτ του δυτικού κεφαλαίου– η οποία ελέγχει όλα τα μεγάλα ΜΜΕ, τους επιχειρηματικούς ομίλους, το χρηματοπιστωτικό σύστημα και την πολιτική.
του Ανδρέα Κεσίδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου