Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Ο διευθυντής του Pitié-Salpêtrière του Παρισιού, ογκολόγος Νταβίντ Καγιάτ αποκαλύπτει τις τροφές που καταπολεμούν τον καρκίνο.



Ανοίγει τα χαρτιά του και αποκαλύπτει, προσθέτοντας το δικό του επιστημονικό λιθαράκι. Και όμως υπάρχουν τροφές που μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης του καρκίνο.
Ο διάσημος ογκολόγος Νταβίντ Καγιάτ, διευθυντής σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, το Pitié-Salpêtrière του Παρισιού δίνει στη δημοσιότητα τη λίστα με τα τρόφιμα εκείνα που πρέπει να τρώμε ώστε να μειώσουμε τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου.

Η ΛΙΣΤΑ:
Ρόδι
Πράσινο τσάι
Κουρκουμάς
Καφές
Ντομάτες
Αυγό και ψωμί ολικής
Μπρόκολο και λάχανο
Μικρά ψάρια, όπως σαρδέλες, σκουμπρί, γαύρος και ρέγγες
Κόκκινο κρασί με μέτρο
Προς αποφυγή: όλα τα τρόφιμα που έχουν παραψηθεί ή καεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου