Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Και αλλάζουμε και βουλιάζουμε!



Σε ατμόσφαιρα Τιτανικού έρχονται αμφότερες οι δηλώσεις Τσίπρα και ΓΑΠ. Εξάλλου το είπαμε... βλέπουμε μεγάλη ταύτιση τελευταία!
​Παπανδρέου: Το σύνθημα ή αλλάζουμε, ή βουλιάζουμε, παραμένει επίκαιρο!

Το βιολί του και... είναι και ξεκούρδιστο!

​"Η Ελλάδα είναι ξανά σε ένα σταυροδρόμι που θα έπρεπε προ πολλού να έχει αφήσει πίσω της, εάν μας άφηναν να ολοκληρώσουμε το έργο μας", τόνισε μιλώντας σε στελέχη του κόμματός του, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ), Γιώργος Παπανδρέου. "Το 2017, το σύνθημα των εκλογών του 2009 "ή αλλάζουμε, ή βουλιάζουμε" παραμένει περισσότερο επίκαιρο από ποτέ [...] Εάν αυτές οι αλλαγές δεν προχωρήσουν άμεσα, τότε οι προσπάθειες του ελληνικού λαού θα είναι ημιτελείς ή ακόμα και χωρίς αντίκρισμα", προσέθεσε, λέγοντας πως για να γίνουν οι αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα χρειάζεται ένα σχέδιο που να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον.

Επέμεινε μάλιστα πως "λεφτά υπάρχουν, εάν -ΑΝ- χτυπήσουμε φαινόμενα φοροδιαφυγής, αδιαφάνειας, αναξιοκρατίας, κλειστών επαγγελμάτων, σπατάλης και γραφειοκρατίας που εμποδίζουν την υγιή επένδυση και πρωτοβουλία", και διερωτήθηκε: "Υπάρχει κανείς που να διαφωνεί με τη φράση, όπως εγώ την είπα το 2009 και όχι όπως με απάτη καιροσκόποι την "έκοψαν" και τη διαστρέβλωσαν". Προφανώς και δεν υπάρχει κανείς, ούτε όσοι την πολέμησαν, επισήμανε.

Με την φράση κανείς δεν διαφωνεί, μόνο με τις πράξεις: Την πάταξη φοροδιαφυγής του καστανά έναντι του εφοπλιστή!

Και ο Τσίπρας, που έχει καταπιεί κασετόφωνο (μπας και γίνεται οικονομία και έχουν τον ίδιο κειμενογράφο; Κάτι τέτοιο μας μυρίζει...) ανέφερε μετά το πέρας της συνόδου κορυφής της ΕΕ  ότι όλοι έχουν καταλάβει πως εάν δεν αλλάξουμε θα βουλιάξουμε.

«Είχαμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε για τον μετασχηματισμό και το μέλλον της Ευρώπης, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε το Brexit και το μεταναστευτικό ζήτημα, καθώς και τη σχέση ΕΕ-Τουρκίας» δήλωσε ο πρωθυπουργός, ενώ σχετικά με το Brexit, ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι αναγνωρίστηκαν σημαντικά βήματα, αλλά ακόμη έχουν να γίνουν πολλά. Όπως «η στάση μας απέναντι στον βρετανικό λαό δεν είναι τιμωρητική», «μας ενδιαφέρει η επόμενη ημέρα».

Τι τιμωρητική να είναι η στάση της Ελλάδας απέναντι στον βρετανικό λαό; Μόνο στον δικό της το λαό μπορεί να είναι, στους Βρετανούς τι τιμωρία μπορεί να τους επιβάλει; Να πάρει πίσω τους έλληνες μετανάστες ή φοιτητές; Ακούει τι λέει ή απλά παπαγαλίζει ότι λένε οι ισχυρές χώρες;

Α ναι, ξεχάσαμε! Μιλάει ως ο μεγάλος Ευρωπαίος ηγέτης που θα μεταμορφώσει την Ευρώπη!

Πάρτε και οι δυο σας 🍎🍎🍎🍎🍎 σάπια μήλα και μοιραστείτε τα! Αφού κάνετε πως δεν βλέπετε ότι, όσο "αλλάζουμε" τόσο βουλιάζουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου