Ξεφτιλισμένα τομάρια 

Σενάρια χρεοκοπίας προωθούν ντόπια και ξένα κέντρα με στόχο την αποτροπή του δημοψηφίσματος και το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ
Η εβδομάδα της κάλπης, μπορεί να χαρακτηριστεί ως εβδομάδα του ελληνικού δράματος, κατ' αναλογία με την εβδομάδα των παθών, με την διαφορά ότι αυτά που θα γίνουν αλλά κυρίως αυτά που θα ειπωθούν δεν θα έχουν ως στόχο την σταύρωση ενός ανθρώπου αλλά την σταύρωση ενός λαού.
  Σε όλους είναι πλέον γνωστό ότι η ιστορία της ελληνικής οικονομικής κρίσης στηρίχτηκε σε σωρεία ψευδών στοιχείων που οδήγησαν έναν δοτό πρωθυπουργό σε ένα νησί και από εκεί, με μωβ γραβάτα, απήγγειλε το ρέκβιεμ των μνημονίων.
Αυτά που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα μέχρι να φτάσει ο λαός στην κάλπη, θα κάνουν εκείνες τις ημέρες να φαίνονται σαν παράδεισος γιατί τώρα θα γραφτεί η νέα ελληνική ιστορία των γερμανοτσολιάδων του 2015.
Μέρες κατοχής θα επαναληφθούν, μόνο που αυτή τη φορά αριστεροί και δεξιοί κουκουλοφόροι θα βγάλουν τις κουκούλες.
Είδη οι αποκαλύψεις άρχισαν. Σήμερα τις κουκούλες δεν χρειάζεται να τις ψάχνεις, Κράζουν από μόνες τους, αυτοπροσδιορίζοντε γιατί καμαρώνουν για τον ρόλο τους. Ντελάληδες της νέας τάξης πραγμάτων διακηρύττουν το εμπόρευμά τους και οι επτά σφραγίδες ανοίγουν.
Θα εκδιωχθεί η Ελλάδα από την Ευρωζώνη είναι η πρώτη απειλή, τη στιγμή που γνωρίζουν ότι η συνθήκη της Λισαβόνας δεν προβλέπει κανέναν μηχανισμό που να μπορεί να εκδιώξει μία χώρα από την Ευρωζώνη.
Η συμμετοχή μιας χώρας στην Ευρωζώνη είναι αμετάκλητη.
Θα μας εξαναγκάσουν να αποχωρήσουμε κλείνοντας την παροχή ρευστότητας προς της τράπεζες είναι ο αριστερός ψάλτης της αποκάλυψης.
Εκβιασμός που έχει σχέση με την μη παροχή ρευστότητας είναι παράνομος.
Ο Κεντρικός τραπεζίτης οφείλει να καλύψει το τραπεζικό σύστημα είτε είναι η χώρα σε πρόγραμμα, είτε όχι. Διαφορετικά παραβιάζει κατάφορα τους όρους ενοποίησης του τραπεζικού συστήματος.  
Δεν θα έχουν λεφτά τα ΑΤΜ.
Ας μην έχουν σιγά το πρόβλημα, θα μπορούσε να είναι η απάντηση ενός λαού που ξέρει ποιος είναι και τι θέλει. Όμως δυστυχώς τα ΑΤΜ θα έχουν λεφτά και ο μόνος λόγος για να μην έχουν θα είναι εάν δεν προλαβαίνουν οι υπάλληλοι να τα γεμίζουν.
Από την Τρίτη το βράδυ που τελειώνει η συνθήκη θα είστε μόνοι.
Μα και πότε ήμασταν μαζί;
Εδώ και ένα χρόνο ο εταίρος τοκογλύφος δεν δίνει μία. Απλά εισπράττει τα τοκοχρεολύσια από την Ελλάδα - πελάτη.
Θα πεθάνεις γιατί δεν θα έχεις φάρμακα, τρόφιμα και ενέργεια θα λένε εν χωρώ τα χερουβείμ.
Από αριστερά θα κάθονται οι Κύρκοι, οι Καραμπελιάδες και τα συναξάρια τους και από δεξιά οι μεγάλοι πατριώτες του ΠΑΣΟΚΟ-ΔΗΜΑΡΟ-ΝΕΟΔΗΜΑΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ τύπου Οικονόμου.
Ξεφτιλισμένα τομάρια δεν ξέρετε ότι με πείνα και με εσάς μέσα σε ρόλο εφιάλτη, γράφτηκε η ιστορία αυτού του λαού;
Κυρίες και κύριοι όλα αυτά και πολλά άλλα θα προβληθούν αυτή την εβδομάδα, όμως το έργο είναι γνωστό.
Το ίδιο έκαναν και στην Ισλανδία αλλά εκεί υπήρξε ένας λαός που λειτούργησε σαν Έλληνας.
Τους έστειλε στο διάολο και έζησαν εκείνοι καλά και είναι η ώρα να ζήσουμε και εμείς καλύτερα.
Αρκεί να τολμήσουμε να ξαναπούμε το όχι.
  


  

Δημοσίευση σχολίου