MEGA και o SKAΪ πήραν την δουλειά.
Το MEGA και o SKAΪ  ανέλαβαν εργολαβικά να στηρίξουν το ΝΑΙ θυμίζοντας τις μέρες που εισέβαλαν οι Γερμανοί στην Αθήνα.
"Σε λίγο ο Ραδιοφωνικός σταθμός Αθηνών θα πάψει να είναι Ελληνικός και θα λέει ψέματα. Έλληνες μην τον ακούτε".
Κάπως έτσι ο ηρωικός εκφωνητής έκλεινε την πόρτα του ραδιοφωνικού σταθμού Αθηνών. Οι Γερμανοί έκαναν καλά την δουλειά τους και τα εγκλήματά τους. Εκείνοι όμως που έμειναν στην ιστορική μνήμη ως το «απεχθές» ήταν οι γερμανοτσολιάδες, οι αντίστοιχοι «εφιάλτες» της δεκαετίας του 40, τους οποίους οι Γερμανοί παράτησαν κατά την υποχώρησή τους.
Οι γερμανοτσολιάδες όμως του 2015 έχουν αλώσει ξανά την Ελλάδα. Τούτη τη φορά φόρεσαν άλλη κουκούλα. Είναι παντού, σε κάθε τμήμα του κρατικού μηχανισμού, στην οικονομία, την πολεοδομία, την δικαιοσύνη ακόμα και στο κοινοβούλιο και χάρη σε αυτούς η Ελλάδα αναστενάζει, αλλά ήρθε η ώρα που ...ξεσκεπάζονται μόνοι τους. 
Με την κουκούλα, αυτοί οι σύγχρονοι πατριδοκάπηλοι, προσπαθούν τώρα να μας πείσουν ότι η Ελλάδα έχει πρόβλημα και γι’ αυτό θα πρέπει ο λαός να θυσιαστεί, αδιαφορώντας για το τι θα αφήσει πίσω της, αυτή η «σφαγή των αμνών».
Στην προσπάθεια τους αυτή το πρώτο που κάνουν είναι να φοβίζουν, όπως έκαναν τα χρόνια του μνημονίου γιατί πιστεύουν ότι ο φόβος δημιουργεί υποταγή.
Είναι τόση η ηλιθιότητά τους που δεν βλέπουν ότι οι Ελληνες άντεξαν την προπαγάνδα τους και ψήφισαν αριστερή κυβέρνηση.
Για να δομήσουν το οικοδόμημά τους έχουν και επιχειρήματα τα οποία δυστυχώς ασπάζονται και έντιμοι άνθρωποι, γιατί τα επιχειρήματά τους αυτά, παρά του ότι είναι απλοϊκά,  είναι καλομελετημένα, ποντάρουν στην άγνοια και μπορούν να παρασύρουν. 
Όμως ευθύνη όλων μας, κατ΄ελάχιστο, είναι να σκεπτόμαστε τι ζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια των μνημονίων και να αναλογιστούμε τι θα συμβεί εάν υπερισχύσει το ΝΑΙ.
Ας γυρίσουμε την θύμηση μας, τότε που ο ...τότε Γιούνκερ μάς είπε "Κουράγιο Έλληνες" και ας αναλογιστήκαμε τι ζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.
Σήμερα δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτε, απλά να ανοίξουμε τα αυτιά μας και να ακούσουμε τι μας λέει Γιούνκερ του 2015 που ...μας αγαπάει τόσο πολύ.
"ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ;"

nein news

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:



Δημοσίευση σχολίου