πάμε για εκλογές 



Οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ είναι όχι απλά ορατές αλλά "απέναντι".

Ξεκάθαρη είναι η πρόεδρος της βουλής η οποία συνεχίζει να μάχεται με στοιχεία για το χρέος της Ελλάδος που το χαρακτηρίζει απεχθές. 

Οι βουλευτές που αντιτίθενται στην ψήφιση του νομοσχεδίου εμμένουν σε όσα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ στο λαό και αρνούνται να υποκύψουν στα διλήμματα που φέρνει ο Τσίπρας και μέρος της επιχειρηματολογίας τους είναι όσα υποστηρίζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.


Ταυτόχρονα το κλίμα πυροδοτούν και οι τοποθετήσεις των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Σε παρέμβασή του ο Βενιζέλος ανέφερε ότι το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος μετετράπη σε ΝΑΙ  και έβαλε ευθέως κατά της κυβέρνησης λέγοντας ότι παραπλάνησε το λαό και υφάρπαξε την ψήφο.

Φίδι στον κόρφο του λαού απεκάλεσε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φίλη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Παπάς ο οποίος είπε χαρακτηριστικά "...ο λαός σας σταύρωσε και εσείς τον σταυρώνετε".

Είναι λυπηρό που ο Τσίπρας με τις επιλογές του έφτασε στο σημείο να νεκραναστήσει και να δώσει λόγο τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και την ΝΔ που έφεραν την χώρα σε αυτή την κατάσταση.

Η πλέον ερμαφρόδιτη κατάσταση είναι αυτή που διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή στην βουλή όπου το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θα βάλουν κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα, αλλά θα ψηφίζουν τα μνημόνια ενώ μερίδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίζουν την κυβέρνηση αλλά δεν θα ψηφίζουν τα μνημόνια και άλλη βουλευτές θα ψηφίζουν τα μνημόνια χωρίς να πιστεύουν ότι μπορούν να λύσουν το πρόβλημα της χώρας.

Υπό αυτές τις συνθήκες θα υπάρχουν μνημόνια και κάποιος που θα νομίζει ότι είναι πρωθυπουργός,  αλλά δεν θα υπάρχει κυβέρνηση και η χώρα θα σύρεται στην άβυσσο.

 Η μόνη λύση είναι η υπαναχώρηση του Τσίπρα και η προσφυγή στην κάλπη με ξεκάθαρο ερώτημα Ευρώ η Δραχμή για να πάρουν μία ξεκάθαρη απάντηση όλοι αυτοί που με στημένα γκάλοπ πιστεύουν ότι ο λαός φοβάται τις ρήξεις. 

nein news 

Δημοσίευση σχολίου