ΒΡΥΧΑΤΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Το μεγάλο πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ξεκίνησε από τις δημοτικές εκλογές.
Οργανωμένη βάση δεν υπήρξε ποτέ και φάνηκε στις εκλογές της αυτοδιοίκησης. Εκεί οι εκπρόσωποι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ βαφτίστηκαν ανεξάρτητοι και κέρδισαν κατά κράτος τον ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή ένα κόμμα που διεκδικούσε εξουσία.
Αυτό έγινε γιατί οι τοπικές φατρίες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ έβλεπαν μόνο την προσωπική τους επιβίωση και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να αναδειχτούν νέα στελέχη μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση.
Κλαημένοι πίσω από την ιδεολογική καθαρότητα επικαλέστηκαν λόγους προστασίας του χώρου, ενώ στην πραγματικότητα έκρυβαν την δική τους ανεπάρκεια.
Με αυτή την λογική κινήθηκε και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ξεχνώντας ότι τα κόμματά τους υπάρχουν επειδή ήταν ο αντίποδας στην λογική των μνημονίων.
Σήμερα όμως που μνημονοποιήθηκαν, βρυχώνται που απαξιώνονται από τις τοπικές αρχές.
Στην Τρίπολη κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων, ο Τατούλης και οι δημοτικές αρχές απαξίωσαν τον Καμμένο και δεν παρευρέθηκαν στην ορκωμοσία, παρά του ότι προσκλήθηκαν.
Ο Καμμένος βγήκε «παραπονούμενος» αλλά πλέον είναι αργά.
Αυτοί οι τύποι αγαπητέ υπουργέ ήταν λύκοι που έβαλαν προβιά και εσύ έπρεπε να το ξέρεις γιατί ήσουν ένας από αυτούς.
Τώρα που σε χειροκροτούν γιατί έγινες σαν κι’ αυτούς, λογικό είναι να σε απαξιώνουν γιατί πλέον ο δρόμος σου είναι προδιαγεγραμμένος.
Τον έδειξε προ πολλού ο Κατατζαφέρης και ο Κουβέλης.     

 


Το video με τις δηλώσεις του «παραπονούμενου» Καμμένου 



Δημοσίευση σχολίου