αυτος ο λαoς εiναι "ανωμαλος"- Έτσι πιστεύουν οι εταιρες μας στην Ευρωπη



Σε όλους πλέον είναι γνωστό ότι όλα όσα προσπαθεί η ντόπια και ξένη προπαγάνδα να επιβάλει στην κοινή γνώμη είναι ψέματα που σαν μόνο στόχο έχουν την τρομοκράτηση του πληθυσμού.
Αυτό αποδείχτηκε και στο δημοψήφισμα όπου η τρομοκρατία και το ψέμα σε παγκόσμιο επίπεδο έλαβε διαστάσεις πανδημίας.
Η τρομοκρατία δεν πέρασε και το αποτέλεσμα είναι γνωστό σε όλους άσχετα εάν ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του το ερμήνευσαν όπως υπαγόρευσαν τα αφεντικά τους.
Όμως παρά του ότι ο Τσίπρας ξεπούλησε την εμπιστοσύνη του λαού, φαίνεται ότι αυτός ο λαός είναι "ανώμαλος".
Έτσι τουλάχιστον πιστεύουν οι εταίρες μας στην Ευρώπη και για αυτό αποφάσισαν να εντείνουν την προπαγάνδα τους.
Φοβίστε τους είναι η εντολή των τοκογλύφων η οποία πλέον ωμά εκφράζεται από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, δηλαδή από αριστερό ηχείο.
 Προκειμένου να επιπεδώσει τα πάντα ο σύντροφος Αλέξης, ξεκίνησε νέο τρομοκρατικό αγώνα  επικαλούμενος ότι η Ελλάδα δεν παράγει τίποτε και άρα θα πεινάσουμε εάν δεν προχωρήσουμε σε συμφωνία, εάν δηλαδή δεν εκτινάξουμε το χρέος μας στο 220% του ΑΕΠ.
Σε αυτή την προπαγάνδα η οποία θα  πυργώνει καθ' όλη τη διάρκεια του προ
εκλογικού αγώνα, που θα ξεκινήσει μετά την ψήφιση της συνθήκης υποταγής που θα περάσει από την βουλή στις 20 Αυγούστου, έρχεται να αντιπαρατεθεί η αλήθεια.
Αλήθεια που λέει ότι το οι Τσίπρες που μας κυβέρνησαν τόσα χρόνια νομοθετούσαν και τιμωρούσαν την παραγωγή.
Έβαζαν ποσοστώσεις στην παραγωγή Ελληνικών προϊόντων αλλά ποτέ κανένας δεν έβαλε ποσόστωση στην ΒΜV.
Αν γυρίσουμε πίσω θα θυμηθούμε ότι η Ελλάδα πλήρωνε πρόστιμα δισεκατομμυρίων όταν ξεπερνούσε ο πρωτογενής τομέας την ποσόστωση.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας "Μακεδονία"  που θυμίζει ότι το 1996 είχαμε υπερπαραγωγή γάλακτος κατά 60.000 τόνους και πληρώσαμε πρόστιμο 5 δις δραχμών.

Σε αυτό το διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι την κάπλη η τρομοκρατία θα ενταθεί και η προπαγάνδα, όλα δείχνουν ότι θα στραφεί στην λογική του θα πεινάσεις και θα πεθάνεις γιατί δεν θα έχεις φάρμακα.
Θα λένε ψέματα όπως ψέματα έλεγαν για τον Τσίπρα μέχρι να τον εντάξουν στο κλαμπ τους.


 



Δημοσίευση σχολίου