Όταν τσακώνονται τα βουβάλια την πληρώνουν οι βάτραχοι λέει ο λαός και μάλλον δεν έχει άδικο καθώς την διαμάχη της διαπλοκής νταβατζήδων, πολιτικών και μη, θα την πληρώσει και πάλι ο λαός.
Η Αγωγή κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου που κατέθεσε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με αφορμή τις καταγγελίες του πρώτου στη Βουλή για τον φίλο του, έγινε γιατί μεταξύ τους υπήρχε σχέση ή συναλλαγή και το πράγμα κάπου στράβωσε.


Από τις καταγγελίες Καμμένου στη βουλή φαίνεται ότι ο κ. Γιαννακόπουλος, κάτι ήθελε. Όμως για να φτάσει κάποιος "κάτι να θέλει", είναι σχεδόν σίγουρο ότι και "κάτι έδωσε".
Η συναλλαγή είναι "δούνε και λαβείν". Δεν ξεκινάει κάποιος ένα πρωί να στείλει ένα SMS σε έναν υπουργό και να του λέει ποιόν δεν θέλει στα πόδια του όπως, κατά τον Π. Καμμένο, έκανε ο κ. Γιαννακόπουλος. 
Ούτε είναι δυνατόν η κόντρα να προήλθε επειδή ο Π. Καμμένος δεν απέτρεψε την υπουργοποίηση κάποιου που "δεν γούσταρε" ο κ. Γιαννακόπουλος.
Ο πόλεμος των "βουβαλιών" όμως, από τη στιγμή που έφτασε στο βήμα της βουλής δεν έχει πισωγύρισμα και ο Π. Καμμένος οφείλει να πει τους πραγματικούς λόγους της σύγκρουσης.
Να πει δηλαδή "ποιο χατίρι" του κ. Γιαννακόπουλου δεν έγινε, όπως επίσης και ποιοι πίεσαν για να μην γίνει και αυτό γιατί αν η μάχη των φαρμάκων μεταφέρεται σε "μεγαλύτερα βουβάλια", των οποίων τα συμφέροντα καλείται να υπηρετήσει ο κάθε Καμμένος, τότε το πράγμα αλλάζει και ο λαός θα είναι λογικό να ανησυχεί, γιατί όπως προαναφέραμε σε μία τέτοια σύγκρουση πάντα στο τέλος την πληρώνουν οι βάτραχοι.
Το βέβαιο είναι ότι "οι νταβατζήδες διεθνοποιούνται" και πιέζουν για να εκτοπίσουν το ντόπιο κατεστημένο.
Αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του κ. Γιαννακόπουλου ο οποίος όταν ήρθε αντιμέτωπος με μεγαλύτερα "ψάρια", προκειμένου να αμυνθεί, άρχισε να χρησιμοποιεί τον Ελληνικό λαό.
Για υποδούλωση της πατρίδας μας έκανε λόγο και μίλησε για κατοχή και ελευθερία.
Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα η μεγαλοαστική τάξη να τα βρει και να σχηματίσει κοινό μέτωπο με το λαό, γιατί σε διαφορετική περίπτωση η Ελλάδα θα ανήκει στη Siemens.   
Για ενημέρωσή και όχι για προβληματισμό, αναφέρουμε ότι, ο κ. Γιαννακπόπουλος ζητά αποζημίωση ύψους 10 εκατ. ευρώ από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και παράλληλα ελπίζει στην άρση της βουλευτικής του ασυλίας, προκειμένου να υποβάλει και μήνυση!
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γιαννακόπουλου:
«Μετά τις συκοφαντικές δηλώσεις σχετικά με το πρόσωπό μου από τον Καμμένο στη Βουλή, προχωρώ σε κατάθεση αγωγής εναντίον του, ως οφείλω, προκειμένου να υπερασπιστώ την προσωπικότητα, την τιμή και υπόληψή μου.
Το ποσό το οποίο θα ζητήσω θα ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Όχι για να γίνω πλουσιότερος αλλά για να εξαλειφθεί η δυνατότητα τόσο στον ίδιο τον Καμμένο όσο και στον οποιονδήποτε άλλο, να μετατρέπει το βήμα της Βουλής σε βήμα συκοφαντίας.
Προχωρώ σ’ αυτή την ενέργεια ακριβώς επειδή πρέπει να γίνει συνείδηση στον εναγόμενο ότι δεν είναι δυνατό να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα, να εκστομίζει βαρύτατες ύβρεις και συκοφαντίες και να μένει στο απυρόβλητο. Ελπίζω ότι για την αντίστοιχη ποινική διαδικασία η Βουλή των Ελλήνων θα άρει τη βουλευτική ασυλία του Καμμένου καθώς προτίθεμαι να υποβάλλω και σχετική μήνυση.
Η Δικαιοσύνη πλέον θα αποφανθεί εάν στην προκειμένη περίπτωση «εν τη προαιρέσει η μοχθηρία και το αδικείν», όπως είχε πει ο Αριστοτέλης…».


Δημοσίευση σχολίου