Χωρίς συμφωνία και η τηλεδιάσκεψη με τους θεσμούς το Σάββατο – Παραμένουν οι διαφορές για πλειστηριασμούς και 100 δόσεις.

Αν και ότι έχει σχέση με τις διαπραγματεύσεις και τους "θεσμούς", δηλαδή την Τρόικα που έγινε κουαρτέτο, δεν έχει κανένα νόημα να το δημοσιεύουμε γιατί το σενάριο είναι πάντα ίδιο, δηλαδή πολεμάει η καλή κυβέρνηση και στο τέλος νικάν οι τροικανοί, εν τούτοις αυτή η δημοσίευση αξίζει να δημοσιευτεί, για να θυμόμαστε όλοι πώς διοικείται αυτή η χώρα.
Διοικείται με τηλεδιασκέψεις και η τελευταία τηλεδιάσκεψη του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, μας είπαν ότι απέβη άκαρπη.
Στα «αγκάθια» της πρώτης δέσμης των προαπαιτούμενων, περιλαμβάνονται τα «κόκκινα» δάνεια και η προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς (για τους δανειολήπτες που έχουν ενταχθεί στον «νόμο Κατσέλη»), οι τιμές των γενόσημων φαρμάκων, τα ισοδύναμα για τον ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση και η ρύθμιση των 100 δόσεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες παραμένουν σημαντικότατες διαφορές σε ό,τι αφορά το θέμα των πλειστηριασμών και στο θέμα της ρύθμισης των 100 δόσεων. Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ μακριά από συμφωνία, λένε πληροφορίες.
Νέα τηλεδιάσκεψη με στόχο τη συμφωνία πριν το κρίσιμο Eurogroup της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής, ενώ στις 18:30 ώρα Ελλάδας θα συνεδριάσει το EuroWorking Group μέσω τηλεδιάσκεψης.
Η κυβέρνηση επιδιώκει να κλείσει ει δυνατόν όλα τα «μέτωπα» από την πρώτη δέσμη των προαπαιτούμενων.
Στην πραγματικότητα όλο αυτό το παιχνίδι του δήθεν αγώνα που κάνει η κυβέρνηση είναι για τα "μάτια του κόσμου". Τα πάντα είναι αποφασισμένα και το μόνο που κάνουν είναι θέατρο για να νομίζει ο κόσμος ότι διαπραγματεύονται.


Αυτούς που διαπραγματεύονταν τους απομάκρυναν (Βαρουφάκης), αν ο Τσακαλώτος είναι "διαπραγματευτής", τότε η κοκκινοσκουφίτσα είναι λύκος.  



Δημοσίευση σχολίου