Έγινα πρωθυπουργός στα σαράντα.
Δηλαδή ένας βλάκας σαραντάρης είναι πρωθυπουργός της Ελλάδας. Αυτό σου έρχεται να πεις ακούγοντας αυτό που είπε ο Τσίπρας, δηλαδή ότι έγινε πρωθυπουργός στα 40.
Μα αγαπητέ καλαμοκαβαλάρη, είναι δεδομένο ότι όποιος βγει στο λαό και τον γεμίσει ψέματα θα γίνει όχι μόνο πρωθυπουργός, αλλά και Πάπας.
Είναι βέβαιο ότι ακούγοντας τον Τσίπρα, χωρίς της ασπίδα των ιδεών και αξιών της αριστεράς, αυτό που βλέπει είναι έναν πανηλίθιο τύπο που δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα.
Δεν είναι υπερβολή οι παραπάνω χαρακτηρισμοί καθώς τα γεγονότα δείχνουν ότι ο άνθρωπος, εκτός του ότι δεν μπορεί να αξιολογήσει καταστάσεις και ανθρώπους, εκτός του ότι δεν μπορεί να διαπραγματευτεί γιατί δεν κατέχει τα θέματα και δεν του το επιτρέπουν οι "διανοητικές του ικανότητες", εκτός του ότι η άγνοιά του, επιτρέπει τους "απέναντί του" να τον χειρίζονται και να τον φοβίζουν με οποιασδήποτε μορφής απειλή, είναι και αυτάρεσκος πράγμα που επιτρέπει στον κάθε κόλακα να παίζει μαζί του.
Παρακολουθήστε τον προσεκτικά. Περιορισμένο λεξιλόγιο, καθόλου φαντασία, το μόνο που έμαθε καλά είναι αυτό που του έμαθε το σχολείο "αριστερά" και τώρα που στερείται του δικαιώματος να έχει αριστερό λόγο, δεν έχει τίποτε να πει.
Είναι λίγος και ηλικιακά και νοητικά και σίγουρα δεν άξιζε στην Ελλάδα ένας τόσο "συνολικά μικρός" πολιτικός.
Σε όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς, αυτό που θα μπορούσε να απαντήσει ο Τσίπρας είναι "μα εγώ φταίω; οι άλλοι ήταν καλύτεροι"
Ναι ήταν πολύ καλύτεροι. Κατέστρεψαν και ρήμαξαν την Ελλάδα, αλλά αυτοί ήταν ταγμένοι για αυτό. Ήξεραν τι έκαναν, ποιους υπηρετούσαν και αυτό που έκαναν είχαν την ικανότητα και το έκαναν πολύ καλά.
Με εσένα το πρόβλημα είναι ότι δεν έχεις την ικανότητα να συνεχίσεις τόσο καλά το έργο τους και αυτό φαίνεται. Φαίνεται δηλαδή πόσο στημένος είσαι.
Ο Ντελάλης. 



Δημοσίευση σχολίου