Χρονιάρες μέρες και είπα να κάνω ο βλάμης μια βόλτα από τα site των κομμάτων, μπας και δώσουν καμιάν ευχή που δεν στοιχίζει και τίποτε. Μεταξύ άλλων πέρασα και από την ΝΔ και αντί να δω σαν πρώτη ανάρτηση ευχές, βλέπω τον αντ’ αυτού και ένα μήνυμα για τα αναδρομικά των βουλευτών.
Για αποκατάσταση της αλήθειας, λέει ο πρόεδρος της ΝΔ, ότι από το 2012 παραιτήθηκα κάθε δικαιώματος και διεκδίκησης από τις αναδρομικές αμοιβές και συνεχίζει:
«Στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, που ο ελληνικός λαός καλείται να πληρώσει τα σπασμένα του 3ου μνημονίου που υπέγραψε και υλοποιεί ο κ. Τσίπρας, θεωρώ αδιανόητο για τον οποιο δήποτε, να έχει τέτοιες παράλογες οικονομικές απαιτήσεις. 
Δηλαδή ο άνθρωπος είναι βλάξ η θεωρεί όλους τους άλλους βλάκες. Ο λαός καλείται να πληρώσει τα σπασμένα του 3ου μνημονίου που υπέγραψε και υλοποιεί ο Τσίπρας… λέει η ανακοίνωση.
Τα προηγούμενα μνημόνια των οποίων τα σπασμένα πληρώνει ο λαός ήταν καλά αγαπητέ πρόεδρε της ΝΔ και το  κακό είναι το 3ο μνημόνιο;
Επιπλέον αν δεν κάνω λάθος μαζί με τον Τσίπρα ψηφίσατε το 3ο μνημόνιο γιατί σας το επέβαλαν τα αφεντικά σας.

Με αυτούς τους ηλίθιους η Ελλάδα θα σέρνεται για πολλά πολλά χρόνια πίσω από τα μνημόνια και δεν θα πάψει να είναι μια χώρα υπό κατοχή.
Ο Ντελάλης

Η ανάρτηση στο site της ΝΔ

Δημοσίευση σχολίου