Σε μαγαζί έχουν μετατρέψει το κράτος ο Τσίπρας και τα ανδρείκελα που έχει γύρω του.
Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιος είναι χειρότερος όλων καθώς ότι απέμεινε στον ΣΥΡΙΖΑ είναι χειρίστου είδους φαγάδες και επιδίδονται, στην κυριολεξία σε πλιάτσικο.


Επειδή πλέον οι λήσταρχοι είναι πολλοί και η δράση τους γίνεται σε καθημερινή βάση, η είδηση ότι κάποιος διόρισε την γυναίκα του δεν έχει καμία σημασία για τον απλούστατο λόγο ότι αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί ο Τσίπρας και τα αποβράσματα που τον περιβάλουν.
Ο λόγος, σήμερα, για τη σύζυγο του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, η οποία είναι μεν ήδη μόνιμη δημόσια υπάλληλος στο υπουργείο Εσωτερικών, ωστόσο έχει αποσπαστεί ως ειδική σύμβουλος στο γραφείο του υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή, λαμβάνοντας μεγαλύτερο μισθό, βάσει του σχετικού νόμου. Ειδικότερα, με απόφαση του υπουργού Παν. Κουρουμπλή στις 6-10-2015, αποσπάται αναδρομικά από τις 23-9-2015, λίγο μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, η μόνιμη υπάλληλος του υπουργείου Εσωτερικών Αγγελική Παπάζογλου στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Εσωτερικών.
Η κ. Παπάζογλου ανήκει στην κατηγορία ΠΕ (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης), κλάδου διοικητικού – οικονομικού με βαθμό Δ” και ΜΚ 3 (Μισθολογικό Κλιμάκιο) και από τον Σεπτέμβριο έχει αποσπαστεί σε θέση ειδικής συμβούλου με βαθμό Β” και ΜΚ4. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι με τη μετακίνηση της αυτή, αυξάνεται κατευθείαν ο μισθός της λόγω απότομης ανόδου στην ιεραρχία.


Δημοσίευση σχολίου