Η αντίδραση κατά των πολιτικών κινητοποιεί μέσω διαδικτύου ύποπτα κινήματα πολιτών, τα οποία παρασέρνουν στις τάξεις τους ανυποψίαστους πολίτες, κυρίους νεαρής ηλικίας.


Έτσι και στην Γαλλία Μοιάζει νέοι συγκεντρώνονται στην Πλατεία της Δημοκρατίας, συζητούν και διαμαρτύρονται εναντίον του «γαλλικού κατεστημένου», θυμίζοντας το κίνημα των Αγανακτισμένων στην Ελλάδα και στην Ισπανία.
Όπως αναφέρει η DW, «εδώ και μιάμιση εβδομάδα εκατοντάδες άνθρωποι συνωστίζονται σε αυτόν τον τόσο συμβολικό χώρο στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας για να συζητήσουν, να γιορτάσουν, να διαδηλώσουν. "Νύχτα ορθίων" ονομάστηκε το κίνημα που αποτελεί παράλληλα και έκκληση προς τους κατοίκους της χώρας να σηκωθούν και να ξεσηκωθούν εναντίον των κακώς κειμένων.
Προς το πού θα πάει όλη αυτή η κινητοποίηση;
Αρχικά οι διαδηλωτές ήταν μαθητές και φοιτητές εναντίον της μεταρρύθμισης στον τομέα εργασίας της σοσιαλιστικής κυβέρνησης. Στην συνέχεια όμως τα θέματα διευρύνθηκαν. Σε μικρές ομάδες οι συζητήσεις στρέφονται στο διαβόητο σκάνδαλο με τα Panama Papers, την νομοθεσία για τις ιερόδουλες και ΦΥΣΙΚΑ την υποτιθέμενη υπερθέρμανση του πλανήτη.
Ως συνήθως ο κόσμος παρασύρεται! Και στην Γαλλία συγκεντρώνεται «ειρηνικά» στους δρόμους, όχι όμως για να δώσει την λύση αλλά για να αποδεχθεί μια οποιαδήποτε λύση, η οποία υποτίθεται θα τερματίσει την λιτότητα, θα εγγυηθεί ασφάλεια απέναντι στους τρομοκράτες και θα ρυθμίσει τα του περιβάλλοντος. Αρχικά ίσως φανεί έτσι...
Η «λύση» όμως δεν θα δοθεί από αγνούς και ανιδιοτελείς ανθρώπους αλλά από τους υποκριτές της Νέας Τάξης που έπεται να περάσουν στο προσκήνιο μετά την αποτυχία των πολιτικών, οι οποίοι εισάκουαν τις εντολές τους και απέτυχαν.
Τότε, με νέους φόρους θα πάρουν από αυτούς που έχουν, για να δώσουν ψίχουλα σε αυτούς που δεν έχουν με αποτέλεσμα κι άλλες επιχειρήσεις να κλείσουν και η ανεργία να αυξηθεί μαζί με την ανέχεια.
Εν τέλει, ο κόσμος θα παρακαλά να έρθει παγκόσμιος ηγέτης στις ελεγχόμενες από την Δύση χώρες, δίνοντάς του την «λύση» και... δυστυχώς θα του γίνει το χατίρι!
prisonplanet.gr

Δημοσίευση σχολίου