Μα θυμίζει τον κύριο στην έγχρωμη φωτογραφία,  που είναι ο πρόεδρος της ΕΕ, Ντόλαντ Τουσκ. Του κυρίου, που μας απείλησε σήμερα, με χρεοκοπία, αν δεν αποδεχθούμε το τρίτο μνημόνιο....Ο Πρόεδρος της ΕΕ , λοιπόν είναι εγγονός αυτού του ναζί!



Διαβάζουμε σε άρθρο του εξωτερικού του 2014, όταν ο κύριος Τουσκ εκλέχθηκε Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

"Από την πρώτης Δεκεμβρίου 2014 ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ντόναλντ Τουσκ θα οδηγήσει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες και προεδρεύει των συνόδων κορυφής της ευρωζώνης.

Ο ναζί της φωτογραφίας θυμίζει τον κύριο στην παραπάνω έγχρωμη φωτογραφία,  που είναι ο πρόεδρος της ΕΕ, Ντόλαντ Τουσκ. Του κυρίου, που μας απείλησε σήμερα, με χρεοκοπία, αν δεν αποδεχθούμε το τρίτο μνημόνιο....

Ο Πρόεδρος της ΕΕ , λοιπόν είναι εγγονός αυτού του ναζί! 
Διαβάζουμε σε άρθρο του εξωτερικού του 2014, όταν ο κύριος Τουσκ εκλέχθηκε Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

"Από την πρώτης Δεκεμβρίου 2014 ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ντόναλντ Τουσκ θα οδηγήσει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες και προεδρεύει των συνόδων κορυφής της ευρωζώνης.

Διορισμός Τουσκ σε καίριες θέσεις επιβεβαιώθηκε το περασμένο Σάββατο κατά την έκτακτη σύνοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Υποσχέθηκε να δράσει αποφασιστικά στην «ουκρανικό ζήτημα». Με την ευκαιρία αυτή, ο επικεφαλής του ουκρανικού Υπουργείου Εξωτερικών Pavlo Klimkin αστειεύτηκε λέγοντας ότι ο διορισμός του Ντόναλντ Τουσκ είναι η «πιο σημαντική κύρωση εναντίον της Ρωσίας».

Τι κρύβεται πίσω από την αποφασιστικότητα του νέου επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πρέπει ο κόσμος να μάθει. Ο παππούς του Ντόναλντ Τουσκ, ο Ιωσήφ, είναι γνωστός στην Ευρώπη από πρώτο χέρι. Ήταν ένας συνεργός του Αδόλφου Χίτλερ και υπηρέτησε σε εφεδρικές ομάδες  θανάτου των SS. Αυτή η πληροφορία διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών στην Πολωνία το 2005.

Το καυτό θέμα αποτέλεσε αντικείμενο δημοσιογραφικής έρευνας. Έχουν επιβεβαιωθεί πληροφορίες σχετικά με τις φασιστικές ρίζες του Ντόναλντ Τουσκ. Η σοβαρότητα του σκανδάλου ενισχύθηκε από το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας Τουσκ δήλωσε επανειλημμένα ότι και οι δύο παππούδες του ήταν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης για αντίσταση κατά των Ναζί.

Έτσι, ο διορισμός ενός ανθρώπου, των οποίων ο πρόγονος ήταν μέλος των φασιστικών δολοφονικών ταγμάτων των SS , ως ο νέος επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου μπορεί να θεωρηθεί ως ορόσημο. Μετά από όλα, η Ευρώπη δεν καταδικάζει, αλλά υποστηρίζει ανοιχτά τα σύγχρονα φασιστικά εγκλήματα στην Ουκρανία."

anemosantistasis.blogspot.gr



Δημοσίευση σχολίου