Είναι λάθος να πιστεύει κανείς ότι ο αντικομουνισμός που «παίζει» τούτες τις μέρες είναι απλά η «μόδα» των καιρών. Αντίθετα είναι το μόνιμο πρόβλημα των φασιστών που διαφεντεύουν την Ευρώπη και δεν μπορούν ακόμα να χωνέψουν ότι δεν κατάφεραν να μετατρέψουν σε Άουσβιτς ολόκληρο τον πλανήτη εξαιτίας του κόκκινου στρατού.
Στην Ελλάδα οι φασίστες έφτασαν στο απόγειο της δύναμής τους όταν ο αρχηγός τους Κώστας Σημίτης κατέλαβε το ΠΑΣΟΚ και έγινε πρωθυπουργός.
Όταν λοιπόν το ΠΑΣΟΚ έγινε φασιστικό κόμμα, τύποι σαν το Βενιζέλο φρόντισαν ώστε άτομα τύπου Εύας να είναι …εκφραστές του σοσιαλισμού.
Φυσικά τότε ο πολιτικός λόγος της Εύας ήταν το προσφιλές σε όλους λα λα όλα, λα λα λόλα, οι δε παπούληδες και οι γιαγιάδες των «ευών» ήταν γερμανοτσολιάδες λαϊκοί αγωνιστές που έβαλαν την προβιά του ήλιου του ΠΑΣΟΚ.
Σήμερα όμως που ξεθάρρεψαν γιατί βλέπουν ότι στην Ευρωβουλή στο βήμα θα ανέβει σε λίγο ο ίδιος ο Χίτλερ, πέταξαν την προβιά με την αγωνίστρια γιαγιά και φόρεσαν τη σβάστικα.
Η Εύα όπως σε όλους είναι γνωστό είναι "κάτι" που απλά το χρησιμοποιούν για να …δούνε αντιδράσεις. Δεν αποτελεί ούτε καν την κορυφή του παγόβουνου.  Να φοβάστε τύπους σαν τον Πολάκη που το παίζουν φανατικοί αριστεροί, υπηρετώντας "υψηλά ιδεώδη" έχοντας ανα χείρας τον Μάρξ και ανά «μασχάλαις» το «ο Αγών μου».
Να τους φοβάστε πάρα πολλοί γιατί αυτοί είναι οι αντικαταστάτες κάθε Εύας. Είναι οι δοσίλογοι της νέας τάξης που ποτέ δεν έπαψαν να ονειρεύονται και να φωνάζουν Χάι Χάι Χάι, Χάι  Χίτλερ.    
Ανδρέας Κεσίδης.

Δημοσίευση σχολίου