Για όποιους ακόμα πιστεύουν πως οι Τσίπρας Καμμένος είναι οι Ρομπέν των δασών που θα έσκιζαν τα μνημόνια, θα προστάτευαν τον δημόσιο πλούτο και τον πλούτο των πολιτών, ότι είναι οι αριστεροί και δεξιοί "εθνοσωτήρες" που ενώθηκαν για να δώσουν τη μάχη κατά των παγκόσμιων καρτέλ εκμετάλλευσης των λαών, ήρθε η ώρα να διαψευστούν καθώς …άρχισαν να βαράνε τα νταούλια.

Αμερικανικό fund που αγόρασε από τις τράπεζες δάνεια των πολιτών, ξεκίνησε τους πλειστηριασμούς.
Αν και κανείς δεν αμφέβαλε ότι θα έρθει η ώρα που τα κοράκια θα δείξουν το αληθινό τους πρόσωπο είναι πραγματικά εντυπωσιακό το ότι στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση της αστυνομίας για να γίνει ο πλειστηριασμός, καθώς οι δυνάμεις των ΜΑΤ ήταν στημένες τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στο Ρέθυμνο για μπορέσει ο εκπρόσωπος του αμερικανικού fund να κάνει κατάσχεση σε κατάστημα πολίτη του Ρεθύμνου.
Δηλαδή οι Τσίπρας- Καμμένος έχουν θέσει στη διάθεση των funds την ελληνική αστυνομία και έδωσαν εντολή να γίνονται οι επιχειρήσεις πρωινές ώρες που οι κάτοικοι κοιμούνται.
Είναι προφανές ότι αυτό το δίδαξε ο Καμμένος στον Τσίπρα καθώς αυτή είναι προσφιλής μέθοδος των φασιστών, να εκτελούν επιχειρήσεις τις πρώτες πρωινές ώρες που ο κόσμος κοιμάται. Ας μην ξεχνάμε ότι έτσι μάζευαν τον κόσμο για την Μακρόνησο, τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Δημοσίευση σχολίου