Η ιστορία επαναλαμβάνεται υπό μορφή φάρσας η κάποιοι επαναλαμβάνουν την ιστορία για να μας κάνουν φάρσα;


Το παραπάνω ερώτημα κατέστησαν επίκαιρο οι εκλογές στην Ιταλία καθώς το αποτέλεσμα ανέδειξε τον Duce νικητή της κάλπης με ποσοστό 37% και ποσοστό συμμετοχής των Ιταλών στην κάλπη πάνω από 57%.


 Πάγωσε η Ευρώπη, διαλαλούν εν χορώ και οργάνοις οι ντελάληδες, θέλοντας να δείξουν πόσο κακός είναι ο φασισμός και πόσο πολύ «θλίφτηκαν» οι ευρωπαίοι ηγέτες για το αποτέλεσμα.
Σας λένε ψέματα.
Πετάνε από την χαρά τους όλοι γιατί όλοι φασίστες είναι και βλέπουν το σχέδιό τους να υλοποιείται. Λύκοι που έβαλαν προβιά και αυτό δεν είναι υπερβολή καθώς αυτοί ξανάφεραν το φάντασμα του φασισμού πάνω στην Ευρώπη.


Οι «δημοκράτες» τύπου Ρέντσι πάτωσαν όπως πάτωσαν και θα πατώνουν στην Ελλάδα όλοι όσοι έστησαν και υλοποιούν την μπίζνα της καταλήστευσης του λαού.


Από το 40% στο 20% ήρθε το Δημοκρατικό «κώμα» του Ματέο όπως από 44% έφτασε στο 12% του ΠΑΣΟΚ, η συντριβή του Σαμαρά και της ΝΔ από το 40% στο 19% τότε που ο Αντώνης ζητούσε αυτοδυναμία για να μην γλυτώσει κανείς από αυτούς που μας έφεραν τα μνημόνια και όπως θα πάθει ο Τσίπρας γιατί δεν μπόρεσε να πατήσει φρένο και η ελπίδα ….προσπέρασε.


Eviva Douce είπαν οι Ιταλοί και καλά έκαναν αλλά οι Ευρωπαίοι μαφιόζοι βγήκαν με δηλώσεις τους και έκαναν σαν να μην συνέβη τίποτε. Εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στον πρόεδρο της Ιταλικής δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, αντί να εκφράσουν την εμπιστοσύνη τους στο αποτέλεσμα της κάλπης, ελπίζοντας ότι ο πρόεδρος θα φροντίσει ώστε να σχηματιστεί σταθερή κυβέρνηση η οποία θα υπηρετήσει τα συμφέροντά τους.



 Είναι δεδομένο πλέον και προκύπτει από το αποτέλεσμα της Ιταλικής κάλπης ότι οι λαοί δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στην ψευδεπίγραφη δημοκρατία που τους επιβλήθηκε και στρέφονται σε οτιδήποτε που τους προσφέρει ελπίδα ανατροπής. 

Δημοσίευση σχολίου