Η πρακτορευμένη αριστερά του Τσίπρα δεν αντέχει να βλέπει οποιονδήποτε που, όχι είναι, αλλά μοιάζει αριστερός.

Αυτή την μειωμένη αντοχή των αριστερών, τύπου Τσίπρα, φαίνεται ότι πλήρωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος …εκλήθη εις την ασφάλειαν δια προσωπικήν του υπόθεση.



Όπως τα παλιά χρόνια, έτσι και τώρα οι παλιοσυμμορίτες αριστεροί εξακολουθούν να μην έχουν θέση σε αυτή την χώρα.

Τότε οι "ποιούντες" την εθνοκάθαρση ήταν ορατοί γιατί είχαν την κυκλική σφραγίδα και επέλεξαν να αυτοαποκαλούνται πατριώτες. Τα κούφια τους κεφάλια τα γέμισαν με μίσος κατά οτιδήποτε άκουγε στο όνομα η είχε πρόθεμα την αριστερά και τους αμόλησαν.

Τότε τον αιμοσταγή δολοφόνο τον έλεγαν Μανιαδάκη και δήλωνε φανατικά αντικομουνιστής.

Σήμερα τον αιμοσταγή δολοφόνο τον λένε Τσίπρα και δηλώνει αριστερός παρά του ότι όλοι γνωρίζουν ότι είναι φανατικά αντικομουνιστής.

Ως αριστερός πρωθυπουργός συντηρεί ένα τμήμα στην αστυνομία που το ονομάζουν «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος»
.

Σε αυτό το τμήμα κλήθηκε για απολογία ο Π. Λαφαζάνης γιατί …με τις ενέργειές του έθεσε σε κίνδυνο τους πολίτες και το δημοκρατικό πολίτευμα

Έθεσε σε κίνδυνο τους πολίτες γιατί πήγαινε στους πλειστηριασμούς για να προστατέψει τα σπίτια των ανήμπορων, αυτών, που οι μπράβοι των δανειστών αμολάνε για να κόψουν το ρεύμα. 

Αυτός λοιπόν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είναι εχθρός του δημοκρατικού πολιτεύματος. Θα ακολουθήσουν και άλλοι πολλοί, Ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Γλέζος, η Μαρία, ο Νίκος, ο Γιώργος. η Κατερίνα και όπως δείχνουν τα πράγματα οι συμμορίτες για ακόμα μία φορά θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην Ελλάδα γιατί η Μακρόνησος έκλεισε, και κανένας δεν σκέφτηκε να δημιουργήσει χώρους για τους νέους πελάτες. 

Οι υποψήφιοι για τα μακρονήσια είναι αλήθεια ότι πανικοβλήθηκαν, μετά την κλήτευση Λαφαζάνη, καθώς χρόνια είχαν να τους ενοχλήσουν. 

Μέσα στην απελπισία τους έστειλαν και κάποιες επιστολές και έκαναν κάποιες αναρτήσεις δηλώνοντας νομιμοφροσύνη στον Τσίπρα. 

Η ανάρτηση του Μίκη για την υπόθεση Λαφαζάνη:


«Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και νυν αρχηγός κόμματος, καλείται στην Ασφάλεια όπως γινόταν με τους αριστερούς και δημοκράτες για εκφοβισμό, στις σκοτεινές μέρες της μετεμφυλιακής Ελλάδας.
Ώστε και Μανιαδάκης κύριε Πρωθυπουργέ;
(Ο Μανιαδάκης υπήρξε επί Μεταξά υπουργός Ασφαλείας και διώκτης των κομμουνιστών).
Η ταχύτητά σας προς τα πίσω είναι άξια θαυμασμού.Να αναμένω κι εγώ την δική μου κλήση «δι’ υπόθεσίν μου» (και στο βάθος Μακρόνησος);
Προτρέχω…
Κάτω τα χέρια από τον Λαφαζάνη (και κάθε Λαφαζάνη)! Αυτό έχω να σας πω».

Ποιος ήταν ο Κωνσταντίνος Μανιαδάκης

Ο Κωνσταντίνος Σ. Μανιαδάκης (25 Ιουλίου 1893 - 28 Φεβρουαρίου 1972) ήταν Έλληνας στρατιωτικός (αντισυνταγματάρχης του Μηχανικού), με κορυφαίο ρόλο στο δικτατορικό καθεστώς της 4ης Αυγούστου του Ιωάννη Μεταξά.
Δημιούργησε το Υφυπουργείο Δημοσίας Ασφαλείας, που εξελίχθηκε στα μεταπολεμικά χρόνια στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ενώ οι βάναυσες μέθοδοί του άφησαν εποχή.
Ο Μανιαδάκης αναδιοργάνωσε την υπηρεσία διώξεως κομμουνισμού τοποθετώντας διοικητή τον ανώτατο αξιωματικό της Αστυνομίας Πόλεων Σπύρο Παξινό, τον οποίο έστειλε για εκπαίδευση στη γερμανική γκεστάπο. Εξαπέλυσε ένα αντικομμουνιστικό αγώνα με δέσμη μέτρων και έμεινε ιδιαίτερα γνωστός και παροιμιώδης στις επερχόμενες δεκαετίες για τις βάναυσες μεθόδους που εφάρμοσε τότε εναντίον των μελών και των οπαδών του ΚΚΕ. Η πιο γνωστή τακτική που εφάρμοσε η αστυνομία επί Μανιαδάκη ήταν το βασανιστήριο του ρετσινόλαδου, που χρησιμοποιούταν κυρίως στις ανακρίσεις, με αποτέλεσμα το όνομά του να συνδεθεί τότε με αυτή τη βαρβαρότητα.
Επιπλέον ο Μανιαδάκης δημιούργησε στα τέλη του 1939 την Προσωρινή Διοίκηση του ΚΚΕ, μια πλαστή καθοδήγηση με σκοπό τον αποπροσανατολισμό και τη διάσπαση των κομμουνιστών, εκδίδοντας ακόμη και πλαστό Ριζοσπάστη.
Πολλές από τις μεθόδους του ενάντια στο ΚΚΕ αποτέλεσαν ιστορικά δείγματα αντιγραφής κυβερνητικών πολιτικών μετά την απελευθέρωση. Για παράδειγμα, οι ομαδικοί εκτοπισμοί και η χρήση των δηλώσεων μετανοίας, ήταν εμπνευσμένες από τον Μανιαδάκη.
Πηγή ιστορικών πληροφοριών: Wikipedia
Ανδρέας Κεσίδης, 





Δημοσίευση σχολίου