Όλο και πιο κοντά στην εξιχνίαση της φρικτής επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης στην Καλλιθέα, πλησιάζουν οι αρχές
Όλο και πιο κοντά στην εξιχνίαση της φρικτής επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης στην Καλλιθέα, πλησιάζουν οι αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ωρών, οι αρχές έχουν καταλήξει σε τρεις βασικές ύποπτες για την επίθεση γυναίκες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γυναίκες που ερευνά η αστυνομία, είναι από τον προσωπικό κύκλο της 34χρονης, καθώς και άτομα από το παρελθόν της που ενδεχομένως θέλησαν να την βλάψουν.
Ακόμα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και οι τρεις γυναίκες που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν αδύναμο άλλοθι.
Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το καυστικό υγρό που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση διατίθεται μόνο για εργαστηριακή χρήση και δεν πωλείται στο εμπόριο.
«Κλειδί» το κινητό τηλέφωνο
Το στοιχείο «κλειδί» στις έρευνες είναι το κινητό τηλέφωνο που είχε πάνω της η δράστις της επίθεσης και μέσα από την σάρωση που γίνεται στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, οι αστυνομικοί θεωρούν θέμα χρόνου της σύλληψη της.
Οι αρχές στο σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι σε θέση να γνωρίζουν όχι μόνο τις κινήσεις αλλά και τις συνομιλίες των ατόμων που βρίσκονται στο μικροσκόπιο.

Νέα αποκαλυπτική μαρτυρία για μυστηριώδη γυναίκα

Επιπλέον, όπως μετέδωσε ο ANT1, ένας καταστηματάρχης της περιοχής όπου σημειώθηκε η επίθεση, ανέφερε ότι λίγα δευτερόλεπτα μετά τις αγωνιώδεις κραυγές για βοήθεια από την 34χρονη, εντόπισε μια μυστηριώδη γυναίκα να απομακρύνεται από το σημείο.
«Έστρεψα το βλέμμα μου αντίθετα και είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. Η φυγή της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας. Έτρεξα και την πρόλαβα. Σταμάτα εδώ της είπα και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου, που κάποιος άγνωστος την άγγιξε. Είχε ψυχρό βλέμμα» τόνισε ο μάρτυρας.
Παράλληλα, υποστήριξε ότι θα μπορούσε να την αναγνωρίσει ξανά, παρ’ όλο που φορούσε μάσκα. «Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα γυναικείο πόλο, μάσκα προσώπου και τσάντα στον ώμο. Εγώ είμαι 1,78 ύψος και εκείνη την υπολογίζω στο 1,67. Είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. Ναι θα την αναγνώριζα ξανά» πρόσθεσε ο καταστηματάρχης.


Δημοσίευση σχολίου