Το πράγμα παίρνει διαστάσεις βλακείας και πλέον δεν είναι βέβαιο εάν πρέπει να ασχολείται κανείς με τα σκάνδαλα διορισμών των "δικών μας παιδιών" ή εάν πρέπει να θεωρηθεί ως δεδομένο ότι έτσι δουλεύει η ψωροκώσταινα και πλέον κάθε ελπίδα για κάτι καλύτερο είναι μάταιη.
Δεν θα σχολιάσουμε, απλά θα αναφέρουμε αυτά που είπε η κ. Χρυσοβελώνη σχετικά με τον διορισμό της κόρης της στο γραφείο του υπουργού Καμμένου και μερικές απαντήσεις αναγνωστών για  τις δηλώσεις της.
Αναλυτικά οι δηλώσεις στους τηλεοπτικούς σταθμούς Star και Mega
 «Επειδή ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά, οφείλω να πω ότι η κόρη μου από τον Αύγουστο δεν εργάζεται και δεν βρίσκεται στο γραφείο του κ. Καμμένου. Δεν την διόρισα εγώ, όπως λεγόταν, διότι δεν είχα τη δυνατότητα ως απλή εκπρόσωπος» και συνέχισε, «Δεν είμαι, ούτε βουλευτής, ούτε υπουργός, ούτε υφυπουργός για να μπορώ να διορίζω. Ήταν προσωπική επιλογή του προέδρου των ΑΝΕΛ και από εκεί και πέρα κακώς συζητάμε γι' αυτό το θέμα. Πρόκειται για μια κοπέλα που έχει πτυχίο, μεταπτυχιακό και δούλευε κανονικά το οκτάωρο της και δεν πληρωνόταν χωρίς να δουλεύει»
Αυτά είπε η Χρυσοβελώνη και τα ερωτήματα πολλαπλασιάστηκαν,
Μετά τον Αύγουστο που δουλεύει η κόρη σας κυρία Χρυσοβελώνη,
Κάποιος αναγνώστης γράφει στο newsbeast.gr:

Μου έκανε εντύπωση η δήλωση της εχθές στον Χατζηνικολάου στην εκπομπή ΄΄Ενικός΄΄ότι η κόρη της την διόρισε ο Πάνος ο Καμμένος και όχι η ίδια..Με λίγα λόγια ήρθε ο Πάνος και είπε στην κόρη της ...Να σε πάρω στο γραφείο μου; και το Μαρινάκι είχε τις αμφιβολίες της..Τι θα πει ο κόσμος..δεν είναι σωστό κ.τ.λ..έτσι δεν έγινε ρε Μαρινάκι;...Αλλά τελικά ύστερα από πολλά παρακαλετά του Πανούλη έδωσες το ο.κ.. Ας πάει και το παλιάμπελο
Μου κάνει επίσης εντύπωση ρε Μαρινάκι πως τυχαίνει και διορίζονται τα παιδιά όλων των πολιτικών στα αντίστοιχα γραφεία των υπουργών..και μένουν στην απ΄εξω τα άλλα παιδιά που τυγχάνουν να έχουν και αυτά μεταπτυχιακό και τα ανάλογα προσόντα για μια θέση μετακλητού υπαλλήλου, αλλά δεν έχουν ΄΄μπάρμπα στη Κορώνη;΄΄..και πως τυγχάνει ρε Μαρινάκι να ψηφίζετε και την αύξηση των μισθών των μετακλητών δικών σας παιδιών μέσα στη βουλή..ενώ τα υπόλοιπα παιδιά του κοσμάκη να αμείβονται στον ιδιωτικό τομέα με 400 ευρώ;..
Εκτός ότι δεν έχεις το θάρρος της γνώμης σου να πεις... Ναι ρε εισηγήθηκα στο φίλο μου τον Πάνο να την τοποθετήσει στο γραφείο του, αδειάζεις και στη σέντρα τον αρχηγό σου..ότι αυτός φταίει που την διόρισε και έγινε όλο αυτό το σκηνικό.
Τελικά εκεί στους ΑΝΕΛ δικαίως σας αποκαλούν ψεκασμένους και δικαίως θα δείτε μία εκ των ημερών και την εξώπορτα της βουλής κλειδωμένη.

Δημοσίευση σχολίου