Στα χέρια θα έρχονταν γεωργοί με τον βουλευτή Κιλκίς, (μεταγραφή από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ), Θεόδωρο Παραστατίδη αν δεν παρενέβαινε ο Αντιπεριφερειάρχης.
Ο βουλευτής Παραστατίδης ο οποίος δεν ψήφισε το μνημόνιο του Παπανδρέου αλλά μετά από πολυάριθμες κολοτούμπες κατάφερε να εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να παραμείνει στη βουλή ψήφιζε και "ξεψήφιζε" μνημόνια, εφαρμοστικούς ανάλογα με το …τι τον βόλευε.
Ο ίδιος κατά καιρούς δήλωσε πολλά, όπως για παράδειγμα ότι δεν ψήφισε τα ΠΑΣΟΚΙΚΑ μνημόνια και το "πετρέλαιο" γιατί σκεφτόταν τι θα πει στον μπαμπά του, ενώ τώρα ψηφίζει τα μνημόνια του Τσίπρα γιατί …ο Τσίπρας έβαλε βέτο για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όταν οι υπόλοιποι υποψήφιοι απείλησαν ακόμα και με παραίτηση πριν από τις εκλογές.  
Σήμερα λοιπόν στο Εργατικό κέντρο κατά την συζήτηση με τους αγρότες, αντί να …ποιήσει την νήσσα, θέλησε να το παίξει παλληκάρι σε μία αίθουσα που η μυρωδιά του θανάτου του της αγροτιάς ήταν έντονη.
Ο βουλευτής υπεράσπιζε την έδρα του και οι αγρότες τη ζωή τους  και εάν δεν υπήρχε παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη τα πράγματα θα εξελίσσονταν άσχημα.
 Το λυπηρό είναι ότι όλη αυτή η πολιτική χαβούζα του "δημοκρατικού τόξου" δημιουργεί ήρωες οι οποίοι παρουσιάζονται τιμητές της αγροτιάς και της εργατιάς, παρά του ότι είναι γνωστός σε όλους ο ρόλος τους.

Στην αίθουσα λοιπόν τιμητής και προστάτης των αγροτών αναδείχθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Χατζησάββας ενώ το "δημοκρατικό τόξο" κρυβόταν πίσω από την βόλεψή του.  


Δημοσίευση σχολίου