Άλλη μία μάχη κερδήθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα μετά από σκληρή διαπραγμάτευση.

Η μάχη Πολύδωρα έλαβε τέλος και ο Τσίπρας απέσυρε την υποψηφιότητά του.

Το συμπέρασμα των που αβίαστα πλέον προκύπτει, όταν ακούμε "μάχες του ΣΥΡΙΖΑ" είναι ότι καταλήγουν πάντα σε …παράδοση άνευ όρων.
Χαρακτηριστικότατο παράδειγμα η περήφανη διαπραγμάτευση των πρώτων μηνών της πρώτης φοράς αριστερά, η οποία αφού μας φέσωσε με 80δις κατέληξε στο 3ο μνημόνιο και ετοιμάζει το 4ο.
Ο κακός Σαμαράς και ο προδότης Βενιζέλος, μπροστά στον Τσίπρα μοιάζουν "νήπια", καθώς αυτά που κάνει ο Τσίπρας δεν θα μπορούσε να τα κάνει και να τα περάσει όλο το πολιτικό σύστημα μαζί.
Σε ρόλο Καλογρίτσα ο Πολύδωρας "αδειάστηκε" σήμερα αφού χρησιμοποιήθηκε στο έπακρο από τον Καμμένο χωρίς να πάρει χαμπάρι πώς του την έστησαν και πώς τον χρησιμοποίησαν.
Κοιτάξτε τους καλά για να καταλάβετε γιατί τενεκέδες μιλάμε. 
Ο Πολύδωρας, σαν την πουτάνα, που θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει, μόλις του έγινε η πρόταση άρχισε να γλεντάει. Ξέχασε ότι έκανε κόμμα και είναι αρχηγός, ξέχασε όλα αυτά που είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ, ξέχασε την σχέση του με την χρυσή αυγή, ξέχασε το παρελθόν του και "βγήκε στο βουνό" ως νέος ΕΑΜΙΤΗΣ. Η ξευτίλα δηλαδή σε όλο της το μεγαλείο.
Το άδειασμα από τον Καμμένο ήρθε με τις πρώτες δυσκολίες και ο Πολύδωρας εξοντώθηκε πολιτικά σε χρόνο μηδέν.
Να τους χαιρόμαστε.
γράφει η Έλλη. 

  

Δημοσίευση σχολίου