Πανηγύρια για τους Τσίπρα-Καμμένο και τα τσιράκια τους μετά την απόφαση των απατεώνων του γιουρογκρουπ, καθώς πέτυχαν να απομείωση του χρέους κατά 40 δις μέχρι το 2060!!!
Εάν αυτό είναι καλό η κακό το καταλαβαίνει και ο πλέον ηλίθιος. Εκείνο όμως που ακόμα και σήμερα είναι δυσδιάκριτο είναι ποιος είναι ο πραγματικός ρόλος των Τσίπρα-Καμμένου, ποιος τους έστησε από πολύ νωρίς ώστε την κατάλληλη στιγμή να υλοποιήσουν ένα βρώμικο σχέδιο και εάν το σύστημα ετοίμασε τους αντικαταστάτες τους όταν αυτοί καταρρεύσουν.
Τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα μπορεί τις δίνουν οι ίδιοι οι τοκογλύφοι με τα μέσα που διαθέτουν ανά την υφήλιο και το κάνουν αυτό όχι γιατί τους …αγαπάνε αλλά γιατί αυτοί είναι οι καλύτεροι στην παρούσα φάση να παίξουν το βρώμικο παιχνίδι.
Ο Τσίπρας έκανε πρόσφατα ανασχηματισμό και η γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung γράφει "Για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μπορεί κανείς να έχει όποια γνώμη θέλει, αλλά το ότι ο αριστερός πολιτικός προσφέρει στη σωτηρία της Ελλάδας από την κρίση δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Όταν πρόσφατα έκανε ανασχηματισμό τo έκανε ακριβώς για να δείξει καλή διάθεση στις Βρυξέλλες. Όποιος ήταν αντίθετος με την εφαρμογή των μεταρρυθμιστικών μέτρων απομακρύνθηκε από την πρώτη γραμμή της κυβέρνησής του. Είναι η ειρωνεία της ιστορίας το γεγονός ότι οι διεθνείς πιστωτές δεν ήθελαν να τον δουν στην εξουσία και τώρα πρέπει να παραδεχτούν ότι δεν θα υπήρχε καλύτερος" και παράλληλα επικρίνει την γερμανική κυβέρνηση γιατί αρνούμενη την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους προκαλεί την πιθανή πτώση του Τσίπρα και ΕΑΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΤΕ Η ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΤΡΟΠΟ.

Διαβάζοντας πρόσφατα δημοσιεύματα όπως το παραπάνω, στον Γερμανικό τύπο, εύκολα κανείς αντιλαμβάνεται ότι ...η ο γιαλός είναι στραβός η εμείς στραβά αρμενίζουμε.

Δημοσίευση σχολίου