Είναι αδύνατον να καταλάβει κάθε λογικός άνθρωπος γιατί και πώς είναι δυνατόν οι διακοπές του ρεύματος να γίνονται παρουσία της αστυνομίας. Η ΔΕΗ και όλοι όσοι πουλάνε ρεύμα είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις, πώς είναι δυνατόν να παρεμβαίνουν σε οικονομικές διαφορές οι αστυνομικοί. Τι ακόμα θα τους βάλουν να κάνουν; 
Η αλήθεια όμως είναι ότι με τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ θα γίνονται από δω και στο εξής οι διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος, λόγω οφειλών προς την επιχείρηση, της οποίες οι διορισμένοι γερμανοτσολιάδες της ΔΕΗ λένε ρευματοκλοπές.
Αυτοί λοιπόν οι διορισμένοι γερμανοτσολιάδες που ακούνε στο όνομα διοίκηση της ΔΕΗ και έβριζαν τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν ΠΑΣΟΚΤΗΔΕΣ η εκείνο το πράγμα που έκανε ο Κουβέλης, υποστηρίζουν ότι η παρουσία της αστυνομίας, όταν κόβουν το ρεύμα στους ανήμπορους και  πεινασμένους, είναι αναγκαία γιατί τα συνεργεία που αναλαμβάνουν τις εκτελέσεις, δέχονται επιθέσεις. 
Στο Ηράκλειο βάσει των στοιχείων της επιχείρησης οι διακοπές που γίνονται κάθε μέρα ανέρχονται σε 30 με 40, ενώ από την επόμενη εβδομάδα αυτές θα διπλασιαστούν και θα φθάσουν στις 80.Το παραπάνω ανέφερε στο Ενημερωτικό Μαγκαζίνο του Ράδιο 9,84 ο συνδικαλιστής Γιάννης Βρέντζος, επισημαίνοντας ότι οι υπάλληλοι των συνεργείων απλά παίρνουν εντολές προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους και πως οι επιθέσεις είναι άδικες.
Δεν παρέλειψε ωστόσο να υπενθυμίσει σε εκείνους που αντιμετωπίζουν πραγματικό οικονομικό πρόβλημα ότι μπορούν να προχωρήσουν σε ρύθμιση των οφειλών τους, ως έχουν τη δυνατότητα. Υπενθυμίζεται ότι οφειλές προς τη ΔΕΗ ανέρχονται στα 3 δις και πως έχει διακανονιστεί μόνο το 1. 
Δηλαδή καλεί τον άνεργο που δεν μπορεί να ζήσει, να προχωρήσει σε ρύθμιση οφειλών. 
Το λέμε και θα το ξαναλέμε, ο Καμμένος είναι εξαίρετος δάσκαλος και ο Τσίπρας άριστος μαθητής καθώς γράφει πλέον μόνο με το δεξί. 


Δημοσίευση σχολίου