Σε όλους είναι πλέον γνωστό ότι όταν ο …δυτικός πολιτισμός κάνει πόλεμο τότε ο λαός που θα «φιλοξενήσει» τους Τόμαχοκ έχει για ηγέτη έναν εκπρόσωπο του σατανά επί γης ο οποίος πετάει χημικά και σκοτώνει παιδάκια.
Γνωστό είναι επίσης το σενάριο να βγαίνει μετά αυτός που «πέταξε» τις καλές ΝΑΤΟΙΚΕΣ βόμβες και να ζητάει συγγνώμη γιατί …τον παραπλάνησαν οι μυστικές του υπηρεσίες. Πρόσφατο παράδειγμα ο καραγκιόζης Μπλέρ τον οποίο οι Βρετανοί είχαν πρωθυπουργό.
Δυστυχώς το έργο θα το δούμε να επαναλαμβάνεται πολλές φορές καθώς οι «βομβαρδιστές» δεν είναι ιδιαίτερα ευφάνταστοι ώστε να βρούνε μία «φρέσκια» και ποιο πιστευτή δικαιολογία για τα εγκλήματα που διαπράττουν.
Εικόνες με παιδάκια που δέχθηκαν τα χημικά έκαναν το γύρω του κόσμου, πράγμα που ευαισθητοποίησε τον Τράμπ και αποφάσισε να τιμωρήσει τον κακό Άσαντ.
Ένας γιατρός όμως φαίνεται ότι τους χαλάει το σκηνικό καθώς διέκρινε ότι στις φωτογραφίες που έδειξε ο Τράμπ, η Μέι και ο Μακρόν για να δικαιολογήσουν την επίθεση, δεν υπάρχουν παιδάκια αλλά …κουκλάκια!!!.
Ναι αγαπητοί μου ΚΟΥΚΛΕΣ ήταν τα διασωληνωμένα παιδάκια γιατί δεν έβρισκαν αληθινά που να είχαν προβλήματα από χημικά.
Λέει λοιπόν ο καρδιολόγος Thomas Binder για την «φωτογραφία κούκλα» ;


Λέει ότι η συνδεσμολογία στον ιατρικό εξοπλισμό που συνδέθηκαν τα παιδιά είναι λάθος και ποτέ δεν θα έδινε σήμα, και ποτέ αυτά τα παιδιά αν είχαν όντως κάτι δεν θα σωζόντουσαν από αυτή. Δηλαδή για τις ανάγκες της προπαγάνδας έστησαν ένα πρόχειρο σκηνικό "νοσοκομείου" όπου δίνονται πρώτες βοήθειες μετά από επίθεση με χημικά. 



Δημοσίευση σχολίου