Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε τον μουσουλμανικό κόσμο να στηρίξει τους Παλαιστίνιους απέναντι στην «ωμότητα», όπως την χαρακτήρισε, του Ισραήλ στη Γάζα και στηλίτευσε ταυτόχρονα τόσο τις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και τα Ηνωμένα Έθνη για τον θάνατο δεκάδων διαδηλωτών αυτήν την εβδομάδα και το ερώτημα είναι πως είναι δυνατόν και γιατί αυτός ο μωαμεθανός εμπαίζει μία θρησκεία. 

Αν ένας άνθρωπος πάνω στη γη δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να ανακηρύξει τον εαυτό του Αλλάχ, αυτός σίγουρα θα ήταν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τις πράξεις του δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας αιμοσταγής δικτάτορας και με τα λόγια του διεκδικεί μέχρι και το ρόλο του Αλλάχ καθώς, ανενδοίαστα, χρησιμοποιεί τον μουσουλμανικό κόσμο, που σημαίνει την θρησκεία του, για να φανατίσει και με αυτό τον τρόπο να αποπροσανατολίσει τον λαό από τα πραγματικά προβλήματα που ταλανίζουν την χώρα του. 

Σήμερα η Τουρκία καθημερινά χρεώνεται, ο Ερντογάν πλουτίζει, η κυραΕρντογάν πίνει τσάι των 1800Ευρώ, οι αντίπαλοί του είναι στις φυλακές και από κάτω ένα πλήθος ηλιθίων κραυγάζει χωρίς να ξέρει γιατί. 

Εάν αυτός ο τύπος δεν είναι στημένος ώστε να διαλύσει την Τουρκία, όπως στημένος ήταν ο δικός μας Τσίπρας για να διαλύσει οτιδήποτε δεν μπόρεσαν να διαλύσουν οι προκάτοχοί του, τότε ο η μόνη λογική εξήγηση για όσα λέει και κάνει είναι ότι είναι βλάξ.  


Δημοσίευση σχολίου