να σταματήσουν οι εργασίες της επιτροπής αλήθειας για το χρέος
Αύγουστος έρχεται και εκτός από το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει και το πολιτικό.
Η παραπληροφόρηση έχει φτάσει στο ζενίθ με στόχο πάντα την αλήθεια. Θέμα τον ημερών ο Βαρουφάκης αλλά και η Ζωή Κωνσταντοπούλου την οποία το σύστημα κάνει τα αδύνατα δυνατά να απαξιώσει.
Η μεγαλύτερη απειλή για τους Γερμανοστολιάδες εσωτερικού και εξωτερικού είναι η Ζωή γιατί αυτή, σε αντίθεση με τον Βαρουφάκη, ξέρει το σύστημα, κινείται οργανωμένα και μπορεί να επιφέρει όχι απλά μεγαλύτερο αλλά καθοριστικό πλήγμα που να προκαλέσει ανατροπή όλου αυτού του παραμυθιού που λέγεται χρέος.
Αναφερόμαστε στις εργασίες της επιτροπής αλήθειας για το χρέος. Αυτό τους πονάει και την αποκάλυψη του μεγαλύτερου σκανδάλου στην παγκόσμια ιστορία θέλουν να την σταματήσουν.
Χαρακτηριστική είναι η "εξέγερση" του γερμανοτσολιά , βουλευτή του ποταμιού, Θεοχάρη ο οποίος μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 είπε χαρακτηριστικά "Επιτέλους να ζητήσει η κυβέρνηση από την πρόεδρο της βουλής να τελειώνει αυτό το παραμύθι" εννοώντας το σταμάτημα των εργασιών της επιτροπής αλήθειας για το χρέος.
Δυστυχώς οι επιλογές Τσίπρα έδωσαν λόγο σε όλους αυτούς τους ξεπουλημένους τύπους που το βράδυ του δημοψηφίσματος πάγωσαν.
Ο λαός ξέρει τον ρόλο του καθενός και το απέδειξε δίνοντας 62% στο ΟΧΙ. Το δυστύχημα είναι ότι αριστεροί του καναπέ δεν τόλμησαν να κάνουν  το επόμενο βήμα.

Ανδρέας Κεσίδης. 


Δημοσίευση σχολίου