Σήμερα θα παρθούν αποφάσεις - προ των πυλών η ρήξη στον ΣΥΡΙΖΑ


Όλα δείχνουν ότι είναι αδύνατον να αποφευχθεί η ρήξη στον ΣΥΡΙΖΑ.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές ο Αλέξης Τσίπρας, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Η μνημονιακή μεταστροφή του Αλέξη Τσίπρα έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, την βάση του κόμματος και τις αποφάσεις του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.
Την σημαία αντίστασης στους συμβιβασμούς της ομάδας Τσίπρα σήκωσε ομάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ εκφραζόμενοι δια του Π. Λαφαζάνη.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αντέδρασε ψηφίζοντας ΟΧΙ στα νομοσχέδια της ντροπής αλλά διατηρεί σταθερή γραμμή, συνεχίζοντας τις εργασίες της επιτροπής αλήθειας για το χρέος, με στόχο να αναδειχτεί η αλήθεια.
Εάν αποδειχτεί ότι το χρέος είναι απεχθές και ότι με πλαστά στοιχεία οδηγηθήκαμε στον μηχανισμό στήριξης τότε είναι βέβαιο ότι το πολιτικό σκηνικό αλλάζει ριζικά.
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος προέρχεται από το ΚΚΕ ακολουθεί και υποστηρίζει τις συλλογικές αποφάσεις των οργάνων του κόμματος και αδυνατεί να καταλάβει και να ακολουθήσει τις "κολοτούμπες" του Τσίπρα.
Ο Γιάνης απαντάει τεχνοκρατικά στις λογικές της Τρόικας και είναι κατηγορηματικός ότι το πρόγραμμα αυτό που μας επιβάλουν θα οδηγήσει σε καταστροφή την χώρα. "Δεν βγάινει ακόμα και αν κατέβει να το υλοποιήσει ο Θεός" είναι η χαρακτηριστική του έκφραση.  
Οι απόψεις των τριών τάσεων που στην πραγματικότητα είναι μία, πρέπει να συγκλίνουν σε διαμόρφωση κοινής γραμμής απέναντι σε όσα θέλει να επιβάλει στο κόμμα και την κοινωνία ο Τσίπρας και οι προστάτες του.


Δημοσίευση σχολίου