Σταματήστε τον. 



Ο Τσίπρας έχει πάρει φόρα και κάποιος πρέπει να τον σταματήσει. Ίσως αυτό θέλει και ο ίδιος, το παρακαλάει, αλλά δεν μπορεί να το πει.
Η συμπεριφορά του Τσίπρα δεν δικαιολογείται με τίποτε, πράγμα που καθιστά αναγκαίο να ενεργοποιηθούν όλοι οι βουλευτές και να τον σταματήσουν την Τετάρτη στην ψηφοφορία, για την οποία ο Τσίπρας έθεσε το όριο των 120 βουλευτών.
Θυμηθείτε. Εάν και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είχαν σταματήσεις τους Παπανδρέου – Σαμαρά, τότε δεν θα έφτανε η χώρα σε αυτή την κατάσταση και τα κόμματά τους στα όρια διάλυσης.
Πέρα από κάποιους βουλευτές πολιτικάντιδες της πεντάρας, που εισχώρησαν μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, όλοι οι άλλοι είστε άνθρωποι αριστεροί με αξίες κα αρχές και είναι ευθύνη σας να προστατέψετε την Ελλάδα και το κόμμα.
Επιπλέον με την αντίδρασή σας εσείς θα είστε συνεπείς και τηρείτε τις αρχές και τα οράματα όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ολόκληρης της αριστεράς.
Αν ο Τσίπρας θέλει να γίνει το κόμμα κάτι διαφορετικό τότε να φύγει και να κάνει ένα νέο ΠΑΣΟΚ plus όπως το ονόμασε κάποτε η Διαμαντοπούλου.
Αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστηκε από τον λαό για το πρόγραμμά του, αν ο Τσίπρας νομίζει ότι ο λαός ψήφισε αυτόν και ονειρεύεται ένα δικό του κόμμα τότε ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Μπορεί να φύγει.

  ο Ντελάλης.



Δημοσίευση σχολίου