Χιτλεροποίηση του πλανήτη.

Την τρομοκρατία και τον ρόλο των ιδιωτικών καναλιών την έχουμε ζήσει όλα αυτά τα χρόνια των μνημονίων, τώρα όμως φαίνεται ότι το "game is over" αναγκάζει τους καναλάρχες να δώσουν τον ...νύν υπερ' πάντων αγώνα.
Ο Τσίπρας δεν ελέγχεται και άρα είναι εχθρός.
Αυτό πλέον είναι ξεκάθαρο και για τον λόγο αυτό οι μάσκες έπεσαν.
Στον αγώνα κατά του Τσίπρα όλοι πλέον είναι μαζί, πράγμα που έπρεπε να το περιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ και εδώ είναι το πρώτο του λάθος.
Αν στην προεδρεία της δημοκρατίας ήταν άλλος, τότε τα πάντα θα ήταν αλλιώς.
Αυτό όμως δεν είναι ώρα να συζητηθεί, εκείνο όμως που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφεθεί στο μέλλον, είναι  ο ρόλος του Μπόμπολα και του Αλαφούζου την ώρα που η πατρίδα μας δίνει την μάχη των μαχών.
Αυτοί οι άνθρωποι είναι εγκληματίες του Ελληνισμού και η κυβέρνηση οφείλει να τους αντιμετωπίσει άμεσα την επόμενη μέρα του δημοψηφίσματος της Κυριακής.  
Μπορεί σε κάποιους αυτές οι γραμμές να μην αρέσουν η ακόμα όσα γράφονται να θεωρούνται υπερβολή. Η αλήθεια όμως είναι ότι η ελεύθερη δημοσιογραφική φωνή και η ελευθεροτυπία μπήκαν στο γύψο τη στιγμή που οικονομικά συμφέροντα και μέσα ενημέρωσης έχουν ένα αφεντικό.
Η αλήθεια των προαναφερθέντων δεν χρειάζεται να αναζητηθεί σε μάγισσες και χαρτορίχτρες. Αρκεί να δούμε προσεκτικά την αντίδραση δημοσιογράφων που θέλησαν να τιμήσουν την ενημέρωση και το κοινό στο οποίο απευθύνονται.   
 «Αγαπητέ Γιάννη
Παρά το γεγονός ότι η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε, τον περασμένο Αύγουστο, να μου αφαιρέσει το κεντρικό μαγκαζίνο, το οποίο υπηρέτησα επί 13 χρόνια, και να με μεταθέσει στη 1 το μεσημέρι, επέλεξα να παραμείνω στο Σκάι, σεβόμενη όχι μόνο τους κανόνες του επαγγελματισμού, αλλά κυρίως την επί 22 χρόνια θητεία μου στον όμιλο, που συνοδεύτηκε από άριστη μεταξύ μας σχέση.
Τη Μεγάλη Παρασκευή όμως, πληροφορήθηκα εξωδίκως και αναρμοδίως, ότι η εκπομπή μου μετατίθεται για τις 7 το απόγευμα. Λίγες ημέρες μετά, μου προτάθηκε, επίσης αναρμοδίως, να μετατεθώ για τις 8 το βράδυ στο ραδιόφωνο, προκειμένου να συμμετάσχω στην τηλεοπτική εκπομπή του Σπύρου Μάλλη.
Κατόπιν όλων αυτών, αποχωρώ από το Σκάι για λόγους αξιοπρέπειας και επαγγελματισμού.

Ευχαριστώ για την πολύχρονη συνεργασία και εύχομαι ειλικρινά κάθε επιτυχία».


Η παραπάνω επιστολή είναι της δημοσιογράφου Κατερίνας Ακριβοπούλου και τα συμπεράσματα δικά σας. 


ειδήσεις : από nein news

Δημοσίευση σχολίου