Τρέχει και δεν φτάνει ο Καμμένος για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Είναι πλέον ξεκάθαρο "αν η ψείρα βγει στο γιακά" δεν την μαζεύεις.



Έβαλαν έναν καημένο αμόρφωτο που ζαλισμένος από τα φώτα της Ράμπας νόμιζε ότι έγινε Ωνάσης και είχε την δυνατότητα να στήσει offshor και τώρα τρέχουν.
Μήπως ήρθε η ώρα να προβληματιστούμε σοβαρά για κάτι που λέγεται αξιοκρατία;
Μήπως τελικά η δημοκρατία δεν είναι κατάλληλο πολίτευμα για τους Έλληνες του 2015;  
Μήπως πρέπει να προβληματιστούμε σοβαρά για τον ρόλο των μετριοτήτων που η μόνη δύναμή τους είναι ότι συνασπίζονται σαν κοπάδι, γιατί μόνο έτσι επιβιώνουν;
Μετά το έγκλημα, προθεσμία 24 ωρών, να καταθέσει έγγραφα στοιχεία που θα αποδεικνύουν τα όσα λέει για την offshore εταιρεία, δίνουν οι ΑΝΕΛ στον Παύλο Χαϊκάλη, δήλωσε ο επικεφαλής της Επιτροπής Επικοινωνίας του κόμματος κ. Τέρενς Κουίκ. 
Όμως σε τέτοια θέματα η Ελληνική πραγματικότητα είναι ...κουκουλώστε ότι και ότι υπάρχει.
Το λέμε αυτό γιατί ασφαλώς γνωρίζει ο κ. Τέρενς Κουίκ ότι ο Χαϊκάλης είναι ένα ψαράκι που νόμιζε ότι μπορεί να γίνει καρχαρίας και δεν αντελήφθη ότι οι καρχαρίες της ΝΔ τον περίμεναν στον ωκεανό, άρα κύριε Κουίκ οι ευθύνες σας δεν περιορίζονται σε έναν Χαϊκάλη, αλλά σε όσα λέγατε για τα cds και όλα τα καλούδια που τελικά σας έκαναν να ...απέχετε από την εξεταστική επιτροπή της βουλής για την αλήθεια περί δημοσίου χρέους γιατί θέλατε να απαξιωθεί η Ζωή όπως πρόσταξε ο Τσίπρας.  
Μην νοιάζεστε όμως, ο δρόμος είναι γνωστός. Τον περπάτησε ο Καρατζαφέρης, ο Κουβέλης, το ΠΑΣΟΚ και τώρα ...σειρά σας.

Δημοσίευση σχολίου