Η Ελλάδα είναι υπό κατοχή και ότι βλέπουμε σαν κυβέρνηση δεν είναι τίποτε άλλο παρά διορισμένες φιγούρες, άσχετα εάν καλούμαστε να τις ψηφίσουμε.

Από τη στιγμή που όλα ξεπουλήθηκαν και ο λαός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ για να δηλώσει την αντίθεσή του, αυτό δέν είναι δημοκρατία.

Στο βάθρο των υποψηφίων, που θα κληθούμε να ψηφήσουμε, δεν υπάρχει σήμερα αυτό που πίστεψε και ψήφησε ο λαός στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.
Είναι βέβαιο ότι το κόμμα "Λαϊκή Ενότητα" που δημιουργήθηκε με την διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ποιό κοντά σε θέσεις που απηχούν την θέληση του λαού, αλλά αυτό δεν φτάνει.


Σήμερα και μόνο που ακούς τον  Ντάισελμπλουμ να προειδοποιεί και να κάνει συστάσεις στην υπηρεσιακή κυβέρνηση καταλαβαίνεις ότι η χώρα και η δημοκρατία είναι στο γύψο.
Αξίζει να παρακολουθήσει κάποιος τις συστάσεις αυτού του άσχετου και αμόρφωτου βλάκα που ακούει στο όνομα Ντάισελμπλουμ γιατί μόνο μπαίνει στο πετσί σου η κατοχή.
Σε αυστηρό ύφος διαμήνυσε προς τα μέλη της υπηρεσιακής κυβέρνησης (που ορκίστηκαν μόλις πριν από λίγες ώρες) πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και πως πρέπει να πιάσουν δουλειά, από την πρώτη κιόλας μέρα!
Πριν καν οι νέοι υπουργοί μεταβούν στα πόστα τους, ο βλάκας του Eurogroup έσπευσε να καταστήσει σαφές πως, παρά το υπηρεσιακό του χαρακτήρα της, η νέα κυβέρνηση οφείλει να εργαστεί άμεσα και αποτελεσματικά για την εφαρμογή της συμφωνίας που υπεγράφη μεταξύ Ελλάδας και δανειστών στα μέσα Αυγούστου.
"Προσδοκώ πως η υπηρεσιακή κυβέρνηση θα είναι σε θέση να συνεχίσει στην κατεύθυνση της εφαρμογής της συμφωνίας, ήδη από την πρώτη μέρα...", ήταν το πρώτο σχόλιο του βλάκα του Eurogroup.
Ο αυστηρός τόνος του εν λόγω σχολίου επιβεβαιώνει περίτρανα πως οι διαθέσεις των δανειστών παραμένουν ευλαβικά άγριες, ανεξαρτήτως πολιτικών εξελίξεων και νέων κυβερνήσεων.
"Η υπηρεσιακή κυβέρνηση πρέπει να εργαστεί για την εφαρμογή των συμφωνηθέντων", κατέστησε σαφές ο Ντάισελμπλουμ.
Αναφερόμενος στον νέο υπουργό Οικονομικών, Γ. Χουλιαράκη, ο πρόεδρος του Eurogroup σχολίασε, εμφανώς σε θετικό τόνο πως, ξέρει τι κάνει, γεγονός που επιβεβαιώνει την αποδοχή του νέου τσάρου της Οικονομίας από την πλευρά των δανειστών.
Η χαρά του νέου υπουργού οικονομικών Χουλιαράκη όταν άκουγε τα "παινέματα" του βλάκα Ντάισελμπλουμ, μας έφερε στο μυαλό το ΟΥΑΟΥ του ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ όταν τον έστελνε αδιάβαστο.
Είναι κρίμα που Κωνσταντοπούλου και Βαρουφάκης δεν ηγούνται ενός κόμματος που πραγματικά θα θέλει και θα μπορεί να δώσει ελπίδα στο λαό και όλοι μαζί να κάνουμε την Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες.


Δημοσίευση σχολίου