ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Κάπως έτσι θα πρέπει να ξεκινάνε όλα τα δελτία ειδήσεων από την Δευτέρα καθώς από την Δευτέρα, εκτός από την Ρουμάνα, και τα ραβασάκια της εφορίας έρχονται και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί οπότε υλοποιείται πλέον με ταχείς ρυθμούς ο πραγματικός στόχος των μνημονίων που είναι οι εμπράγματες αξίες δηλαδή του σπίτι σου.

Η διαδικασία του πλειστηριασμού αλλάζει πλέον και γίνεται πλειστηριασμός express αφού με προεδρικό διάταγμα που ψήφισε ο Τσίπρας και οι υπόλοιποι προσκυνημένοι, από την Δευτέρα το σπίτι σου θα αλλάζει χέρια και εσύ δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτε.

«Έρχονται ξημερώματα. Αποκλείουν την περιοχή γύρω από το σπίτι σε απόσταση δύο τετραγώνων. Αν οι ένοικοι δεν ανοίξουν την πόρτα τότε τη σπάνε»

Θα είσαι στην ηλεκτρονική σελίδα πλειστηριασμών και τέλος.
Στην Ισπανία (εδώ) το παιχνίδι πήρε τραγικές διαστάσεις μέχρι τη στιγμή που εκεί εκλέχτηκε μία Δήμαρχος που ύψωσε τη σημαία της αντίστασης και παιχνίδι πήρε άλλη τροπή.
Εδώ φαίνεται ότι όλοι είναι υποταγμένοι καθώς μετά την ψήφιση των μνημονίων του Τσίπρα η λαλίστατη  κ. Δούρου ποιεί την νήσσαν επαληθεύοντας πλέον την κυρίαρχη άποψη που επικρατεί ότι άχρηστοι άνθρωποι σπεύδουν στα κόμματα για αναζήτηση ύλης και προσωπικότητας και όταν καταλάβουν μία καρέκλα ακολουθούν "διαδικασία συντήρησης"
Άχρηστες και ανίκανες μετριότητες δημιούργησαν το νέο καθεστώς των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που θα φέρει πολλές εξώσεις αφού ο κύριος όγκος των πλειστηριασμών είναι σπίτια και μάλιστα πρώτης και μοναδικής κατοικίας. 

Δημοσίευση σχολίου