Η φιέστα διήρκεσε λίγο και έλαβε τέλος Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου με την ομιλία του λέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα.
Ο Τσίπρας όπως και όλοι οι βρυκόλακες των μνημονίων είπαν τα ίδια πράγματα απλά ο καθένας έβαλε τα δικά του «φρου φρού» ελπίζοντας να ξεγελάσει για ακόμα μία φορά τον λαό.
Ο Τσίπρας έπαιξε το χαρτί της διαπλοκής καλώντας τους πολίτες να μην αφήσουν την διαπλοκή να επιστρέψει αλλά όπως πάντα ο Τσίπρας άλλα λέει και άλλα εννοεί οπότε μάλλον θα εννοούσε να μην αφήσουμε την διαπλοκή να αλλάξει χέρια και να παραμείνει στα δικά του.
Μιλώντας για διαπλοκή θα μπορούσε για παράδειγμα να μας εξηγήσει γιατί ενώ διεθνώς το πετρέλαιο βρίσκεται στο κατώτατο σημείο της τιμής του στην Ελλάδα είναι στα ύψη;


Κάποτε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε πει ότι στην πολιτική λέγονται πράγματα που δεν γίνονται και γίνονται πράγματα που δεν λέγονται και αυτό φαίνεται ότι εφαρμόζει κατά γράμμα ο Τσίπρας και οι συνεταίροι του.
Όμως το πανηγύρι τελείωσε και την Δευτέρα θα ξαναδούμε την Ρουμάνα να απειλεί και να μιλάει για στόχους, ο Σόιπλε θα λέει τα δικά του και ο Τσίπρας με τον Μεϊμαράκη θα κυνηγάνε τους πολίτες.
Ο χειμώνας θα είναι μαρτυρικός για πολλούς ανθρώπους και το κράτος θα δείξει το ποιο σκληρό του πρόσωπο.
Σχεδιασμός για τα νοικοκυριά δεν μπορεί να γίνει και το δυστύχημα είναι ότι οι ψηφοφόροι είναι εγκλωβισμένοι και δύσκολα σε αυτή την φάση θα μπορέσουν να απεγκλωβιστούν από το δίχτυ των πέντε κομμάτων που στήθηκε γύρω του.
Φαίνεται ότι το ποσοστό που θα λάβουν τα 5 μνημονιακά κόμματα θα αγγίξει το 80% και αυτό δεν δίνει ελπίδα για μία καλύτερη επόμενη μέρα.





Δημοσίευση σχολίου