Ένα ερώτημα που εύλογα γεννιέται αυτούς τους καιρούς, είναι γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν την μάστιγα του πολέμου, έρχονται προς την Ευρώπη και δεν κατευθύνονται, ιδικά οι μουσουλμάνοι, προς τις αραβικές χώρες;
Το ερώτημα δεν έχει καμία σχέση με το πώς θα πρέπει να συμπεριφερθεί η Ελλάδα και οι Έλληνες απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους. Το πώς είναι δεδομένο για κάθε έναν που θέλει να λέγεται άνθρωπος και επ' αυτού κάθε άλλη θέση δεν είναι απλά βλακώδης αλλά επικίνδυνη για το μέλλον της ανθρωπότητας.


Το ερώτημα τίθεται, γιατί πίσω από το δράμα αυτών των ανθρώπων κρύβονται τα τέρατα που δημιουργούν αυτούς τους πολέμους και δεν είναι άλλοι από τους πουλημένους Σείχιδες, τους πρίγκιπες, τους Σουλτάνους και τις Σουλτάνες της Αραβίας οι οποίοι χρόνια τώρα εκμεταλλεύονται τον πλούτο του λαού τους.
Αυτοί οι λήσταρχοι της Αραβίας όχι μόνο το κοράνι δεν σέβονται, όχι μόνο τους λαούς τους εκμεταλλεύονται, αλλά  δημιουργούν εχθρούς τους οποίους παρουσιάζουν ως διαβόλους στα μάτια των λαών τους, ενώ στην πραγματικότητα συνεργάζονται με τον διάβολο.


Συνεταιρικά είναι οι Άραβες πρίγκιπες με τους Ισραηλίτες και τους Αμερικανούς ενώ στους λαούς τους λένε "θάνατος στους απίστους".
Αυτοί εξοπλίζουν και ταΐζουν τους Ισλαμιστές και με το δικό τους αιματοβαμμένο πετρέλαιο εξοπλίζονται όλοι αυτοί οι χασάπηδες που μας προβάλουν με κεφάλια δυτικών στα χέρια.
Η αλήθεια των προαναφερθέντων φαίνεται και θα φανεί ακόμα καλύτερα στην πορεία αυτής της τρέλας της Αραβίας.
Μέχρι τώρα ήταν κοινό μυστικό ότι η Σαουδική Αραβία, εξόπλισε και εξοπλίζει τους Ισλαμιστές. Τώρα οι μάσκες έπεσαν και πλέον φανερά εξοπλίζουν τους χασάπηδες, γιατί η επέμβαση της Ρωσίας ανέτρεψε πολλά από τα σχέδια που οργάνωσαν, οι άραβες πρίγκιπες, με τους συνεταίρους τους σε βάρος της ανθρωπότητας.


Το ερώτημα που αρχικά τέθηκε έχει την απάντησή του.
Δεν μπορείς να ζητήσεις προστασία από αυτόν που σε σκοτώνει.
Δεν μπορείς να ζητήσεις προστασία από δικτάτορες και φασίστες πρίγκιπες.
Δεν μπορείς να ζητήσεις προστασία από αιμοσταγείς δολοφόνους.
Επειδή οι Άραβες έζησαν και ζούνε την τυραννία τέτοιων τεράτων, ίσως τελικά η ελπίδα έρθει από τους λαούς της Αραβίας αν καταφέρουν να ξαναδημιουργήσουν την άνοιξή τους.


  

Δημοσίευση σχολίου