Τα γεγονότα στο Παρίσι είναι τρομακτικά. Το Παρίσι και ολόκληρη η Γαλλία είναι σε πόλεμο.

Εκτός από τις τρομοκρατικές ενέργειές που εκδηλώθηκαν στις 22:17 στο στάδιο όπου διεξαγόταν ο φιλικός αγώνας Γαλλίας-Γερμανίας, επιθέσεις εκδηλώθηκαν και σε άλλους τομείς του Παρισιού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πυροβολισμοί ακούστηκαν και στο Λούβρο.
Στο θέατρο Bataclan όπου δινόταν συναυλία από Αμερικανική μπάντα εκδηλώθηκε επίθεση των τζιχαντιστών οι οποίοι συνέλαβαν ομήρους και προχώρησαν σε εκτελέσεις.


Η επέμβαση της αστυνομίας στο θέατρο είχε ως αποτέλεσμα την εκτέλεση των τριών τρομοκρατών οι οποίοι εκτέλεσαν πάνω από εκατό ομήρους, όπως μεταδίδουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ενώ υπάρχουν Αμερικανοί πολίτες μεταξύ των νεκρών οι οποίοι βρισκόταν μέσα στο θέατρο.
 Υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας στις περισσότερες πόλεις του Παρισιού ενώ η Γαλλία έκλεισε τα σύνορά της και βρίσκεται σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού.
Η τρομοκρατική ενέργεια στο Παρίσι αλλάζει τα πάντα στην Ευρώπη και φαίνεται ότι οι τρομοκράτες με την ταμπελίτσα "ισλάμ" πίσω από την οποία κρύβονται οι πραγματικοί ένοχοι, πέτυχαν τον σκοπό τους.
Είναι άδικο για την Γαλλία και την Ευρώπη το ότι στο όνομα της τρομοκρατίας θα χαθούν όλα όσα, με πολλούς αγώνες, κατάφερε να πετύχει ο Ευρωπαϊκός λαός.
Κρίμα και άδικο το χτύπημα και για τον Ισλαμικό κόσμο ο οποίος βιάζεται καθημερινά από τους ίδιους τους ηγέτες-εξουσιαστές του, που λεηλατούν τους λαούς τους και κρύβονται πίσω από μία θρησκεία.
Κρίμα, κρίμα για όλη την ανθρωπότητα.  
   

Δημοσίευση σχολίου