Ο γυρολόγος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και τώρα της  Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου, που χθες είχε μεταφερθεί στον Ερυθρό Σταυρό μετά από επίθεση αγνώστων σε εστιατόριο στα Εξάρχεια, εξήλθε από το νοσοκομείο αργά το βράδυ.

Περιγράφοντας το περιστατικό σε δημοσιογράφους, ο κ. Οικονόμου είπε ότι είχε κάτσει μόλις δέκα λεπτά όταν «ήρθαν δέκα "κύριοι" με τις κουκούλες και τα κράνη τους μέσα στο μαγαζί και άρχισαν να με βαράνε» και ότι «στο τέλος είπαν ότι αν πατήσω ξανά το πόδι μου στα Εξάρχεια θα με εκτελέσουν».
Τα Εξάρχεια έκαναν τον γυρολόγο βουλευτή να χορέψει πεντοζάλη και είναι βέβαιο ότι θα ξανασκεφτεί πολύ σοβαρά αυτός ο τύπος να περάσει από την περιοχή.
Αν τον τρόπο αντίστασης των κάτοικοι της περιοχής των Εξαρχείων υιοθετήσουν όλες οι περιοχές της Ελλάδας, αν δηλαδή το ΝΑΙ σε ΟΛΑ που λένε οι Γερμανοτσολιάδες της βουλής, έχει "κόστος καρπαζιάς" τότε ίσως υπάρχει ελπίς.
Από πλευράς της Πολιτείας, επικοινώνησε με τον βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, διαβεβαιώνοντάς τον ότι θα προβεί σε συλλήψεις. «Περιμένω να κάνει το καθήκον του» σχολίασε ο Β. Οικονόμου, μιλώντας στο Mega. Λίγο αργότερα, ο Νίκος Τόσκας εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας καταδικάζει την επίθεση.
Την επίθεση καταδίκασαν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ και Ενωση Κεντρώων όπως και ο Αντώνης Σαμαράς, ο Γιάννης Πλακιωτάκης και οι 4 υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.
Το επεισόδιο έλαβε μέρος κοντά στο γραφείο του βουλευτή, ο οποίος καταδίκασε το συμβάν λέγοντας, «Εδώ πέρα μιλάμε για καταστάσεις πρωτοφανείς και πρωτόγνωρες". Σε αυτό το σημείο ο Οικονόμου έχει δίκιο γιατί κανείς δεν περίμενε ότι θα βρεθούν τόσο ξεφτιλισμένοι τύποι που να περνάνε από όλα τα κόμματα σε 3 εκλογικές περιόδους και επιπλέον κανείς δεν περίμενε ότι υπάρχουν ακόμα Γερμανοτσολιάδες στην Ελλάδα, άρα όντως οι καταστάσεις είναι πρωτοφανείς και πρωτόγνωρες.




Δημοσίευση σχολίου