Επειδή το πρόβλημα της ονομασίας των Σκοπίων είναι προ των πυλών και σύντομα θα του κληθούμε να το αντιμετωπίσουμε, επειδή το πολιτικό προσωπικό της χώρας είναι βέβαιο ότι δεν προτίθεται να προστατέψει τίποτε "Ελληνικό", αλλά και επειδή σαν λαός δεν υπάρχουμε και αυτό το έχουν καταλάβει όλοι στον πλανήτη, θυμίζουμε απλά ότι οι Σκοπιανοί θέλουν να τους αναγνωρίζουμε την ονομασία που έδωσαν στο κράτος τους και το λένε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Με αυτό το όνομα το αναγνώρισαν πάρα πολλές "φίλες χώρες", ακόμα και η Ρωσία, όπως το αναγνώρισαν και οι "εταίρες μας" και το λένε Μακεδονία.
Θέλουν να κάνουν επίσης τρισάγιο στον τάφο του προγόνου τους, του βασιλιά πατέρα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, Φίλιππο καθώς θεωρούν ότι το DNA τους είναι του Φιλίππου και του υιού αυτού.
Δεν τους ενδιαφέρει που δεν γνωρίζουν την Ελληνική και μιλούν Βουλγάρικα καθώς θέλουν τα Βουλγάρικα να τα ονομάσουν "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ" αφήνοντας τους Βούλγαρους …χωρίς γλώσσα.
Θέλουν δηλαδή να παραποιήσουν την Ιστορία και να κάνουν τον Αλέξανδρο με το ζόρι Βούλγαρο.
Οι Βούλγαροι αντιδρούν γιατί οι άνθρωποι είναι ένας λαός με ιστορία, πολιτισμό, γλώσσα, ήθη και έθιμα και θεωρούν γελοίο το παραμύθι των Σκοπιανών.
Αυτά είναι τα …φανερά που θέλουν αυτοί, τα κρυφά θα τα βγάλουν όταν με το καλό …δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται.  
Εμείς τι θέλουμε;
Σε αυτό το ερώτημα δεν μπορεί κανένας να απαντήσει γιατί δεν υπάρχει κανένας υπεύθυνος καθώς δεν υπάρχει λαός.
Ρόλο των δικών μας "θέλω" αναλαμβάνουν κατά καιρούς διάφοροι άνθρωποι οι οποίοι απλά σέβονται την ιστορία και λυπούνται εμάς που την περιφέρουμε στα σκλαβοπάζαρα του πλανήτη ως επαίτες.
Μας λυπούνται.
Καημένε ραγιά ποτέ δεν σήκωσες κεφάλι, ποτέ δεν κατάλαβες τι λέει η Ντόροθι.
«Θα προτιμούσα να είμαι Ελληνίδα πόρνη παρά Σκοπιανή»
Θα μπορούσε να το πει Ελληνίδα αυτό;
Ερώτημα φίλες και φίλοι μου.
Θυμίζω την επίθεση που δέχτηκε η Αμερικανίδα αρχαιολόγος για όσα υποστήριξε και υποστηρίζει για το θέμα του ονόματος του κράτους των Σκοπίων.
«Ξέσπασε» στο Twitter κατά των Σκοπιανών η γνωστή Αμερικανίδα αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ η οποία αποκάλυψε ότι δέχεται σκληρή επίθεση μέσα από τα social media από άτομα που την κατηγορούν, επειδή υποστηρίζει ότι τα Σκόπια «δεν ήταν ποτέ Μακεδονία».
«Σοβαρά τώρα; Μου στέλνουν απειλές επειδή είμαι μια “Ελληνίδα πόρνη” που κρύβει την αλήθεια για τα Σκόπια». 
Αυτό ήταν το πρώτο σχόλιο που την Τρίτη η Κινγκ ανάρτησε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, αλλά όχι και το τελευταίο, αφού προχώρησε σε άλλα δύο «τιτιβίσματα» αναφορικά με το θέμα, εξαπολύοντας η ίδια από την πλευρά της επίθεση στους Σκοπιανούς.
«Θα προτιμούσα να είμαι μια Ελληνίδα πόρνη παρά Σκοπιανή… Νομίζω θα ήταν πιο διασκεδαστικό», έγραψε και συνέχισε αναφέροντας ότι τις τελευταίες ημέρες έχει μπλοκάρει από το Twitter αρκετούς Σκοπιανούς, οι οποίοι της επιτίθενται για τα όσα υποστηρίζει και κυρίως, για την στήριξή της στην ελληνική πλευρά.
«Κρίμα που δεν χρησιμοποιούν την ενέργειά τους για να κάνουν κάτι πιο παραγωγικό», πρόσθεσε, σχολιάζοντας με ύφος ειρωνικό τα όσα πολλοί πολίτες των Σκοπίων της καταλογίζουν.
Αφορμή για τις αντιδράσεις στων Σκοπιανών είναι πιθανότητα οι αναρτήσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα η αρχαιολόγος στο ιστολόγιό της.
Πρόσφατα έγραψε πως τα Σκόπια είχαν διάφορες ονομασίες κατά την αρχαιότητα, αλλά το όνομα Μακεδονία δεν ήταν ποτέ καμία από αυτές, προσθέτοντας: «Ομολογουμένως οι αρχαίοι Μακεδόνες κατέκτησαν την περιοχή, όμως ο Μέγας Αλέξανδρος κατέκτησε επίσης το σύγχρονο Ιράν και το Αφγανιστάν και καμία από αυτές τις χώρες δεν ισχυρίστηκε ότι υπήρξε τμήμα της Αρχαίας Μακεδονίας!».
Κι ας μην ξεχνάμε ότι πριν από μερικές ημέρες χαρακτήρισε «γελοίους» τους ισχυρισμούς κάποιων  Σκοπιανών ότι η Αμφίπολη δεν είναι ελληνική.
«Η Αμφίπολη είναι στη Μακεδονία, η Βεργίνα είναι στη Μακεδονία και η Μακεδονία είναι στην Ελλάδα. Το να υποστηρίζει κανείς το αντίθετο είναι τόσο γελοίο όσο το να υποστηρίζεις ότι ο Ιησούς πήγε στην Αμερική».
Αυτές ήταν μερικές από τις δηλώσεις της κυρίας Κινγκ που φαίνεται ότι «πυροδότησαν» την οργή των Σκοπιανών…


Δημοσίευση σχολίου