Θέμα ιδιοκτησίας της ΝΔ βάζει ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα. «Το DNA της ΝΔ είναι καραμανλικό εξ ορισμού» τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις προθέσεις των Καραμανλήδων και αυτά που θα γίνουν στις εκλογές της 10ης Ιανουαρίου για την ανάδειξη αρχηγού.
Ο Καραμανλής του Αχιλλέα λέει ότι, ιδιοκτήτες του κόμματος «είναι οι 400.000 πολίτες που προσήλθαν στις κάλπες για να εκλέξουν πρόεδρο» και υποστηρίζει πως «ούτε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι… αντι – Τσίπρες, ευτυχώς».
Εκφράζει τη στήριξή του στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη λέγοντας ότι «Ο φιλελευθερισμός πρέπει να ευνοεί τους πολλούς, όχι τους λίγους και πρέπει να εξηγήσουμε στους πολίτες πως θα το πετύχουμε. Και σε αυτό θεωρώ πως το πλεονέκτημα έχει ο Μεϊμαράκης».
Διαψεύδει πως υπάρχει «ειδύλλιο» του Καραμανλισμού με τον Αλέξη Τσίπρα. «Το μόνο που δείχνει το τηλεφώνημα τις κρίσιμες ώρες της διαπραγμάτευσης είναι η αγωνία του πρώην πρωθυπουργού για το μέλλον του τόπου και η απόλυτη αίσθηση εθνικής ευθύνης που τον διακατέχει σε μία κρίσιμη στιγμή της ελληνικής ιστορίας», τονίζει.
Επίσης σπεύδει να σημειώσει πως «θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις όποιον επιλέξει η βάση. Πιστεύω ότι και οι δύο υποψήφιοι έχουν πολλά να προσφέρουν».

Στην μάχη της 10ης Ιανουαρίου, Μητσοτάκης-Σαμαράς από την μία πλευρά και Καραμανλήδες από την άλλη θα δώσουν την μάχη για το ιδιοκτησιακό καθεστώς ενός χρεοκοπημένου κόμματος, το οποίο ευελπιστούν ότι θα αναστήσουν, όταν και εάν γίνουν κυβέρνηση, με τις γνωστές μεθόδους που έφεραν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση. 

Δημοσίευση σχολίου