+

Ο άξονας ISIS-Γερμανίας-Τουρκίας για τον οποίο είχαμε κάνει αναφορά, (εδώ) ήταν αυτός που έδωσε τις παροχές στην Τουρκία στην σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών, όμως πλέον είναι ορατός σε όλους και δημιουργεί τρομερά προβλήματα και ανεξέλεγκτες καταστάσεις στην περιοχή της Μ. Ανατολής.   

Η φασιστική Γερμανία καταφέρνοντας να έχει υπό την κατοχή της ολόκληρη της Ευρώπη, νόμιζε ότι θα τα καταφέρει να κρύψει κάτω από το χαλί το παιχνίδι που παίζει με ISIS και Τουρκία, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν της βγαίνει καθώς ΗΠΑ - Ρωσία  και Ισραήλ αντεπιτίθενται στον Γερμανικό άξονα και απαιτούν από την Τουρκία να αλλάξει πλήρως την στάση της.
Οι ΗΠΑ δεν ανέχονται άλλο το παιχνίδι των προσφύγων γιατί βλέπουν ότι με την πολιτική του φασιστικού άξονα που δημιούργησε η Γερμανία, το μόνο που γίνεται είναι να διακινούνται και να συντηρούνται οι δυνάμεις του ISIS ανενόχλητες σε Ευρώπη μέσω Τουρκίας, έτσι έστειλε τελεσίγραφο στον Ερντογάν και απαιτεί σφράγισμα των συνόρων.
"Ως εδώ, τα σύνορα πρέπει να σφραγιστούν" είναι το μήνυμα προκειμένου να τερματιστεί η διέλευση Τζιχαντιστών αλλά και η διακίνηση λαθραίου πετρελαίου, το οποίο είναι και η βασική πηγή χρηματοδότησης των τζιχαντιστών.
Το τελεσίγραφο των ΗΠΑ μεταδίδει και η Βρετανική εφημερίδα Independent η οποία ευθέως αναφέρεται στην βοήθεια που παρέχει η Τουρκία στο Ισλαμικό κράτος.
Οι ΗΠΑ εκτιμούν ότι θα χρειαστεί μία δύναμη 30.000 ανδρών για να κλείσουν τα σύνορα μεταξύ των πόλεων Jarabulus και Kilis.


Δημοσίευση σχολίου