Ο ΣΥΡΙΖΑ δικαιώνει το ΠΑΣΟΚ και το ΠΑΣΟΚ αρνείται να συνεργαστεί.
Αυτό είναι παράκρουση και δικαιολογημένα ο σκύλος τρελαίνεται και σκούζει με την αντίδραση που βλέπει από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ.

Ο Τσίπρας αδυνατεί να καταλάβει πώς είναι δυνατόν το ΠΑΣΟΚ να αρνείται να συμπράξει μαζί του τη στιγμή που ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ δικαίωσε τον Παπανδρέου, όχι μόνο γιατί μετέτρεψε τον ΣΥΡΙΖΑ σε ΠΑΣΟΚ, αλλά πλέον οι υπουργοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν το ελεύθερο να βρίζουν το παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τον ίδιο τον Τσίπρα για όλα αυτά που έλεγε και δούλευε τον λαό.
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του πασοκτσή Μάρδα ο οποίος χαρακτήρισε τραγικό λάθος των προηγουμένων που δεν εφήρμοσαν πλήρως τα μνημόνια.
Ο Τσίπας είχε σχέδιο και δούλευε τον λαό, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος δεν έπρεπε να τον πάρουν σοβαρά και να εφαρμόσουν τα μνημόνια. Ο σκύλος θα γαύγιζε αλλά δεν θα δάγκωνε ήταν το συμπέρασμα από αυτά που είπε ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚΤΣΗΣ κ. Μάρδας.
Μάλιστα ο Μάρδας προκειμένου να εξευμενίσει τον Νταβούτογλου για τα twitter Τσίπρα είπε ότι τα μέτρα που επέβαλε η Τουρκία ήταν ελαφρύτερα από αυτά που επιβάλλουμε εμείς.
Μετά από όλα αυτά δικαιολογημένα ο Τσίπρας απορεί και γαυγίζει εναντίον του ΠΑΣΟΚ, που αποφάσισε να παίζει μαζί του.
Υπό τις παρούσες συνθήκες που διαμορφώθηκαν ο Τσίπρας μάντρωσε τους βουλευτές του και τους απειλεί με τον Λεβέντη προκειμένου να ψηφίσουν τα νέα νομοσχέδια της ντροπής.



Δημοσίευση σχολίου