«Ο πρωθυπουργός δεν είναι αριστερός αλλά πασοκτζής. Τον απορρόφησε αυτή η λογική και η καρέκλα», τόνισε ο Β. Λεβέντης, απαντώντας στην απόρριψη της οικουμενικής.
«Ο πρωθυπουργός δεν είναι αριστερός αλλά πασοκτζής εφόσον θεωρεί αστεία τη συζήτηση περί οικουμενικής. Τον απορρόφησε η πασοκική λογική και η καρέκλα», τόνισε ο Β. Λεβέντης, απαντώντας στην συνεχιζόμενη απόρριψη της πρότασής του για οικουμενική κυβέρνηση από το Μέγαρο Μαξίμου. 
Εξηγώντας τη στάση του, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μίλησε στο Mega και τόνισε ότι ο λόγος που ο Αλέξης Τσίπρας αποκηρρύσει την οικουμενική είναι για τους θερμοκέφαλους και τους βολεμένους του συστήματος ΠΑΣΟΚ που πήγαν στον ΣΥΡΖΙΑ. «Πήγε στην Ευρώπη, ξέρει πλέον, δεν μπορεί να λέει αυτά τα πράγματα», πρόσθεσε.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε πως ο υπουργός Επικρατείας Αλ. Φλαμπουράρης δεν του έχει ζητήσει να στηρίξει την κυβέρνηση με τους 9 βουλευτές του και πως όταν τον ακούει όταν μιλά για οικουμενική, δεν απαντάει: "Η θέση Τσίπρα – Φλαμπουράρη έρχεται σιγά σιγά κοντά στη δική μου".  
"Στον ΣΥΡΙΖΑ αυτοί που έχουν καρέκλες δε θέλουν οικουμενική γιατί θα τις χάσουν. Ο Τσίπρας πρέπει να δείξει αίσθημα αυθύνης και να διώξει τα βαρίδια, αν δεν το κάνει κακό του κεφαλιού του. Θα είναι όμηρος των 153", σημείωσε μεταξύ άλλων. 
Επέκρινε μάλιστα τον σημερινό πρωθυπουργό ότι "5 χρόνια έλεγε ότι έχει άλλες λύσεις και μια νύχτα πήγε και τα υπέγραψε όλα".
Χαρακτήρισε, επίσης, «παρά φύσιν» τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και συμπλήρωσε ότι είναι «μια συνεργασία που έχει ο ένας το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει και ο άλλος έχει πάρει δύο υπουργεία και κάθεται στη γωνία. Δεν ξέρω αν είναι αξιοπρεπής για τον Καμμένο η στάση αυτή».


thetoc.gr

Δημοσίευση σχολίου