Ίσως είναι δύσκολο να γίνει κατανοητό από τους πολλούς, αλλά τα γεγονότα λένε, ότι αυτό που ζούμε αλλά και αυτό που θα ζήσουμε είναι γερμανική κατοχή που μας επιβλήθηκε χωρίς να φταίμε. Δηλαδή ένα ανίκανο και δοτό πολιτικό σύστημα επέβαλε στον Ελληνικό λαό γερμανική κατοχή χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, απλά γιατί έτσι συνέφερε και το ήθελε η Γερμανία.


Ο παραπάνω ισχυρισμός δεν είναι αυθαίρετος, η γράφεται με την ίδια ευκολία που ο Πάγκαλος είπε το πρόστυχο "μαζί τα φάγαμε", αλλά είναι ισχυρισμός που προκύπτει από αληθή γεγονότα τα οποία μεθοδικά απέκρυψαν, πολιτικό σύστημα και μέσα ενημέρωσης, από τον λαό χρησιμοποιώντας βρόμικους τρόπους για να τον πείσουν ότι είναι ένοχος και δικαιολογημένα θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του.

Δεν θα επιχειρήσω οικονομική ανάλυση που πιθανόν θα κουράσει, εκείνο όμως που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι η Γερμανία κερδίζει "χοντρά" συντηρώντας αυτή την κρίση και αυτός είναι ο λόγος που ρισκάρει ακόμα και το "ευρωπαϊκό οικοδόμημα" προκειμένου να επιβάλει στους λαούς της Ευρώπης την λιτότητα, που για την Γερμανία μεταφράζεται σε ευημερία.

Αν δούμε τα στοιχεία όπως πολλοί αρθρογράφοι και οικονομικοί αναλυτές παραθέτουν (εδώ) θα διαπιστώσουμε ότι η Γερμανία ωφελήθηκε πάνω από 190δις εξαιτίας του εγκλήματος που συντελείται στην Ελλάδα και ταυτόχρονα αγοράζει την Ελληνική επικράτεια έναντι πινακίου φακής, καθώς με ένα απεχθές χρέος 300δις καρπούται Ελληνικές αξίες άνω του ενός τρις.

Δεν πρέπει λοιπόν να μας εκπλήσσει το γεγονός της μετάλλαξης του Τσίπρα και πολλών "αριστερών" και αριστερίσκων του χώρου αυτού γιατί τα λεφτά είναι πολλά και δεν αποκλείεται ακόμα και να τα άρπαξαν χοντρά για να κάνουν αυτά που βλέπουμε και που ζούμε. Να κάνουν τη βρόμικη δουλειά όπως είπε ο γραμματέας του ΚΚΕ. 

Ας μην ξεχνάμε ότι με τα αργύρια σταύρωσαν έναν Θεό, σε έναν Τσίπρα θα κολλήσουν.
Ανδρέας Κεσίδης. 



Δημοσίευση σχολίου