Νέος εμφύλιος ξεσπά στις ΗΠΑ καθώς τα αφεντικά του Ομπάμα τον αμόλησαν εναντίον του Πούτιν για να πλήξουν τον Τράμπ, επειδή είναι ίσως μία από τις λίγες φορές που η νίκη του Τραμπ έφερε τα πάνω κάτω στους οραματιστές της παγκοσμιοποίησης.
Στον Πούτιν οφείλεται η νίκη του Τράμπ λένε τα σταγονίδια των ΗΠΑ και απελαύνουν 35 Ρώσους διπλωμάτες με τις οικογένειές τους.
Ο Ομπάμα αφού έβαλε το FBI και την υπηρεσία Εθνικής ασφαλείας να ενοχοποιήσουν τους διπλωμάτες, στη συνέχεια κήρυξε τους 35 διαπιστευμένους Ρώσους διπλωμάτες στις ΗΠΑ persona non grata, δίνοντάς τους 72 ώρες για να εγκαταλείψουν τη χώρα, σύμφωνα με το RT.
Το Κρεμλίνο είδε με "συμπάθεια" την κίνηση του κύκνειου άσματος Ομπάμα και δεν απελαύνει Αμερικανούς διπλωμάτες ενώ ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε σπουδαία την κίνηση του Πούτιν να μην ακολουθήσει τον ξεπεσμένο Ομπάμα.
Το κατεστημένο στις ΗΠΑ που ελέγχει τους θεσμικούς φορείς στην χώρα φαίνεται ότι αδυνατεί να αποδεχτεί ότι έχασε, πράγμα που σημαίνει ότι θα δώσει μάχες με τον νέο πρόεδρο μετά την 20η Ιανουαρίου, ημέρα  που ο Ντόναλντ Τράμπ θα αναλάβει την προεδρία των ΗΠΑ.
Ένας ιδιότυπος εμφύλιος θα μένετε την προσεχή πενταετία στις ΗΠΑ την ώρα που η πρωσική ηγεσία της "ενωμένης Ευρώπης" θα βλέπει, μετά από πολλές πετυχημένες μάχες,  να χάνει τον πόλεμο γιατί ο Τράμπ δεν είναι Ομπάμα και όλα δείχνουν ότι θα έχει σύμμαχο τον Πούτιν.


Δημοσίευση σχολίου