Φρενίτιδα σήμερα καθώς το τζόκερ μοιράζει 8.700.000  ευρωπουλάκια μείον τους φόρους.
Μην κάνετε λοιπόν έκπτωση στο όνειρο και πιστέψτε ότι εσείς θα είστε σήμερα ο μοναδικός νικητής και σας  περιμένουν χρόνια χαράς, προσφοράς και απολαύσεων.
Για να γίνει το όνειρό σας πραγματικότητα πρέπει φυσικά να ακολουθήσετε αυτό που λέει ο Όμηρος η κατ' άλλους ο Ευριπίδης δηλαδή "συν Αθηνά και χείρα κίνει" που σημαίνει ότι, κατ' ελάχιστο, θα πρέπει να παίξεις ένα δελτίο τζόκερ, θεωρώντας δεδομένο ότι δεν υπάρχει κάποια απάτη πίσω από το παιχνίδι.
Αν τώρα θέλεις να κάνεις κάτι παραπάνω , τότε δεν έχεις παρά να συνεχίσεις να διαβάζεις αυτό το κείμενο.
Αυτό που αρχικά πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι οι πιθανότητες να πιάσεις τους 5 αριθμούς στους 45 και τον ένα αριθμό στους 20 είναι πρακτικά 0%. Δηλαδή ποντάρεις στην θεά τύχη.
Πρέπει επίσης να γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει αριθμός που αποκλείεται να βγει, επειδή βγήκε την προηγούμενη φορά, η γιατί δεν εμφανίστηκε πολλές φορές και οτιδήποτε άλλο.
Ειδικά για να το θέμα των πιθανοτήτων θα σας δώσω ένα παράδειγμα για να γίνει κατανοητό πόσο ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να μπορέσει κάποιος να πιάσει και τους πέντε αριθμούς χωρίς να λάβουμε υπόψη μας τον αριθμό του τζόκερ.
Για να πιάσουμε τον πρώτο αριθμό από τους πέντε, οι πιθανότητες είναι 5/45 δηλαδή 11,11%. Με δεδομένο ότι πιάσαμε τον πρώτο αριθμό για να πιάσουμε τον δεύτερο οι πιθανότητες είναι 4/44 δηλαδή 9,09% και με την ίδια λογική συνεχίζοντας βρίσκουμε ότι οι πιθανότητες για τον τρίτο είναι 3 προς 43, δηλαδή 6,97%. Για τον τέταρτο 2 προς 42, δηλαδή 4,76% και για τον πέμπτο 1 προς 41, δηλαδή 2,43%.
Για να βρούμε την πιθανότητα να πιάσουμε και τα πέντε νούμερα μαζί πολλαπλασιάζουμε τις παραπάνω πιθανότητες και βγαίνει 0,000000818492, δηλαδή 0,000081% ή 0,81 πιθανότητες στο 1.000.000.
Με βάση τα παραπάνω αναρωτιέται κανείς γιατί πρέπει να παίξει αλλά και εάν παίξει τι να παίξει;
Αν λοιπόν κάποιος θέλει να ξεφύγει λιγάκι και να αυξήσει τις πιθανότητες να κερδίσει τότε δύο είναι κατά την γνώμη μας τα καλύτερα συστήματα που με λίγα χρήματα δίνουν αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας.
Το σύστημα με κωδικό 45 και κόστος μόλις 2,50 Ευρώ δίνει την δυνατότητα να παίξει κάποιος 5 στήλες, επιλέγοντας 7 αριθμούς έχοντας πιθανότητα επιτυχίας 23,80%.
Το σύστημα με κωδικό 25 και κόστος μόλις 15 Ευρώ δίνει την δυνατότητα να παίξει κάποιος 30 στήλες, επιλέγοντας 9 αριθμούς έχοντας πιθανότητα επιτυχίας 23,80%.
Καλή επιτυχία και αν κάποιος αναγνώστης αυτού του άρθρου είναι ο τυχερός, ας μην ξεχάσει ποτέ ότι πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε.

Ανδρέας Κεσίδης.



Δημοσίευση σχολίου