Ας θεωρηθεί παραμυθάκι το παρόν, όμως είναι εκτός λογικής πώς μπορεί ένας άνθρωπος που έφαγε 210 εκατομμύρια να είναι ανάπηρος με ψυχολογικά προβλήματα κατά 67%.
Οι άνθρωποι του κέντρου πιστοποίησης αναπηρίας, το οποίο σημειωτέον είναι κρατικός φορέας, κατάφεραν να εντοπίσουν επακριβώς το ποσοστό αναπηρίας του Αρ. Φλώρου και μάλιστα έτυχε αυτό το ποσοστό να είναι ακριβώς αυτό που απαιτεί ο νόμος για να τον στείλει σπίτι του.
Ίσως θα πρέπει οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον Αρ. Φλώρο να «επεκταθούν» και για τους προστάτες του.
Θυμίζουμε ότι ο τύπος αυτός είχε καταδικασθεί 1 χρόνια κάθειρξη για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης 256 εκατ. ευρώ της Energa - Hellas Power αλλά και σε 13 χρόνια κάθειρξη με αναστολή για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου και αντιδίκου του Γ. Αντωνόπουλου.
Οι προσπάθειες που έκαναν οι δικηγόροι του μέχρι σήμερα για την αποφυλάκισή του, είχαν επικεντρωθεί στο ότι ως κρατούμενος δεν μπορούσε να αποδείξει την αθωότητά του επειδή δεν μπορούσε να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα στοιχεία από την φυλακή.
Ξαφνικά εμφανίστηκαν τα ψυχολογικά προβλήματα και βρέθηκαν οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα τα βεβαίωναν και το θαύμα έγινε. 
Από 21 χρόνια κάθειρξη πήγε σπίτι του σε 3!!!

Δικαιολογημένα λοιπόν ο Πάγκαλος θα έλεγε. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ.

Δημοσίευση σχολίου