Έκλεισαν οι κάλπες στην FYROM και η συμμετοχή δεν ξεπέρασε το 35%.
Η χαμηλή συμμετοχή είναι δεδομένο ότι δίνει το δικαίωμα στον κάθε ένα να ερμηνεύσει όπως θέλει το αποτέλεσμα. Όμως υπάρχει και μία ανάγνωση που σε καμία περίπτωση δεν επιδέχεται πολλαπλές η κατά πως συμφέρει τον καθένα, αναγνώσεις.

Αυτό λοιπόν που προκύπτει είναι ότι στο γειτονικό κρατίδιο δεν υπάρχει …έθνος ανάδελφο.

Αλβανοί, Βούλγαροι και κάθε άλλης λογής εθνότητες, Σλάβοι ως επί το πλείστον, κλήθηκαν να αποφασίσουν αν θα αλλάξουν εθνότητα και θα γίνουν «Μακεδόνες» και αυτοί έστειλαν το μήνυμά τους …απέχοντας.

Το μήνυμα της αποχής πρέπει να προβληματίσει πολύ σοβαρά τόσο την παρούσα Ελληνική κυβέρνηση, όσο και την παγκόσμια κοινότητα καθώς με το ζόρι Μακεδόνας δεν γίνεσαι αν αισθάνεσαι και είσαι Σλάβος.

Αυτό αποδεικνύει το δημοψήφισμα στην FYROM καθώς, παρά του ότι όλοι οι υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης, είτε με χάδια είτε με εκβιασμούς, προσπάθησαν να οδηγήσουν τους Σλάβους στην κάλπη για να τους κάνουν ¨Μακεδόνες¨, αυτοί αντέδρασαν γιατί απλά είναι Σλάβοι.


Στην χώρα μας οι τυχοδιώκτες Εθνομηδενιστές, που φόρεσαν τη μάσκα της αριστεράς για να έχουν το «ηθικό πλεονέκτημα» της, καθώς και οι δεξιοί πατριώτες που τους στηρίζουν, πρέπει πολύ σοβαρά να σκεφτούν ότι τα παιχνίδια με την ιστορία οδηγούν όχι σε λύσεις προβλημάτων, αλλά σε λύσεις που γιγαντώνουν τα προβλήματα ανοίγοντας επικίνδυνους «ασκούς αιόλου». 

Ανδρέας Κεσίδης

Δημοσίευση σχολίου