Στην κοινή γνώμη δεδομένο είναι ότι ο Σημίτης είναι ο άνθρωπος που νομιμοποίησε την «λαμογιά» στον πολιτικό βίο και σήμερα η προφυλάκιση του Γιάννου έρχεται για ακόμα μία φορά να επιβεβαίωση την επικρατούσα αντίληψη.

 Αυτός με υπουργούς όπως ο Τσουκάτος ο οποίος δήλωσε ότι κουβάλησε ένα εκατομμύριο μάρκα και τα παρέδωσε στο ΠΑΣΟΚ δηλαδή στον Σημίτη, τον Μαντέλη ό οποίος καταδικάστηκε πρόσφατα σε ποινή φυλάκισης 5 ετών για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, τον Τσοχατζόπουλο ο οποίος καταδικάστηκε σε 20 χρόνια για νομιμοποίηση παράνομου χρήματος από …μίζες, τελεί υπό προστασία και τηρεί σιγή ιχθύος.

«Γενικευμένη διαφθορά» και τίποτε άλλο δεν ήταν οι ημέρες του Σημίτη και κανένας δεν τολμάει να τον αγγίξει και φυσικά ο ίδιος δεν έχει την αρετή και την τόλμη να αναλάβει ούτε καν την πολιτική ευθύνη.

Η μπόχα αυτή ήταν βέβαιο ότι με μαθηματική ακρίβεια θα μας οδηγούσε στα μνημόνια γιατί αυτό είχε εντολή να πράξη ο Κώστας Σημίτης.


Το δυστύχημα είναι ότι ακόμα και σήμερα, αυτός ο τύπος έχει άποψη και παρεμβαίνει στην πολιτική ζωή του τόπου χωρίς να βρίσκεται ούτε ένας να τον φτύσει.  

Ανδρέας Κεσίδης. 

Δημοσίευση σχολίου